Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceibal carbonero-querido
Test523C Tactiek B1
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
65.6 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Gujdár geeft een hoge lob. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sone onderschept slim de pass. Cocei is nu in balbezit. Cocei schiet op doel. Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crespo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - carbonero-querido 1:0

15e minuut.
Chiffone is nu in balbezit. Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei geeft de bal voor. Bas is nu in balbezit. Bas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bas kopt de bal weg. Foianini bereikt de bal nog maar net als eerste. Foianini geeft een hoge lob. Crespo probeert de bal met de borst te controleren. Crespo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei geeft een lange en hoge pass. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas draait met de bal, schiet en ... Farré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - carbonero-querido 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 31%, carbonero-querido 69%.
Ceibal - carbonero-querido 2:0

47e minuut.
Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ochiuzzi met de inworp. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pretto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foianini met de inworp. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Palczewski rent richting de bal. Palczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Lacasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochiuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiuzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gadea onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gujdár rent richting de bal. Gujdár geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár verovert de bal door een tackle van achteren. Gujdár geeft de bal voor. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gestido de bal. Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bas geeft de bal voor. Cocei probeert de bal aan de voet te houden. Foianini rent richting de bal. Foianini geeft een lange en hoge pass. Bas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ochiuzzi speelt de bal door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft een hoge lob. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceibal - carbonero-querido 2:1

79e minuut.
Cocei kan de bal niet met de borst controleren. Cocei geeft de bal voor. Bas kopt de bal weg. Foianini rent richting de bal. Foianini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pretto verovert de bal door een tackle van achteren. Foianini is nu in balbezit. Foianini passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceibal 40%, carbonero-querido 60%.
Ceibal - carbonero-querido 2:1