Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaucho Punteador Dragones del Eden
NG4222 Tactiek Acero y Fuego
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
59.4 gemiddelde waardering 70.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. Aristimuño begaat een overtreding. van Hoye raakt geblesseerd tijdens het duel. Radojičić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barone maakt een snoekduik en kopt de bal. Chao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
van Hoye passt de bal in één keer door. Fusarpoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristimuño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aristimuño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 51%, Dragones del Eden 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaucho Punteador - Dragones del Eden 0:0

49e minuut.
Pijs geeft de bal voor. Johansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Radojičić de bal. Suffiotti onderschept slim de pass. Suffiotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Puente geeft de bal voor. Filipovich rent richting de bal. Filipovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Dragones del Eden 0:1

66e minuut.
Puente passt de bal zonder na te denken. Pijs probeert naar een medespeler te passen. De Pontis met een sublieme pass. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich draait met de bal, schiet en ... Malatya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suffiotti is nu in balbezit. Suffiotti draait met de bal, schiet en ... Malatya bokst de bal weg.

68e minuut.
Filipovich onderschept slim de pass. Filipovich passt de bal in één keer door. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis geeft de bal voor. Suffiotti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tosi speelt de bal door. Soponpanich bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Pontis krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pijs verovert de bal door een tackle van achteren. Pijs probeert naar een medespeler te passen. De Pontis heeft problemen om de bal te vangen. De Pontis geeft een lange en hoge pass. Filipovich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaucho Punteador - Dragones del Eden 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaucho Punteador 61%, Dragones del Eden 39%.
Gaucho Punteador - Dragones del Eden 0:2