Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.s.e.chalar ACeite de MILANesa
gen -1 inv Tactiek 4-3-3
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 26.7
solid Schieten weak
excellent Passen weak
good Verdedigen average


8e minuut.
Kollega rent richting de bal. Kollega passt de bal in één keer door. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - ACeite de MILANesa 1:0

9e minuut.
Kollega rent richting de bal. Kollega geeft een hoge lob. Gallego kopt de bal weg. Carrara rent richting de bal. Carrara draait met de bal, schiet en ... Paal! Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft een hoge lob. Carrara is nu in balbezit. Carrara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco geeft een hoge lob. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Bicovschi geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallego de bal. Moscarelli maakt een afschuwelijke overtreding. Moscarelli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Peppo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bicovschi de bal. Bicovschi geeft een lange en hoge pass. Gallego rent richting de bal. Gallego haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara schiet op doel. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacheco zal de hoekschop nemen. Maldonado probeert de bal met de borst te controleren. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Losada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallego rent richting de bal. Gallego schiet op doel. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Losada geeft een lange en hoge pass. Mesa kopt de bal weg. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega geeft de bal voor. Carrara maakt een snoekduik en kopt de bal. Cárdenas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - ACeite de MILANesa 2:0

24e minuut.
Kollega passt de bal zonder na te denken. Maldonado is nu in balbezit. Genta onderschept slim de pass. Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Kollega haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - ACeite de MILANesa 3:0

36e minuut.
Alanes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Losada de bal. Carrara rent richting de bal. Carrara heeft problemen om de bal te vangen. Carrara draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kollega geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 19%, ACeite de MILANesa 81%.
c.s.e.chalar - ACeite de MILANesa 3:0

48e minuut.
Losada geeft de bal voor. Inworp. Pacheco met de inworp. Kollega rent richting de bal. Kollega geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Palma rent richting de bal. Benquet verovert de bal door een tackle van achteren. Benquet geeft een hoge lob. Carrara rent richting de bal. Carrara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - ACeite de MILANesa 4:0

72e minuut.
Inworp. Losada met een snelle inworp. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega geeft een lange en hoge pass. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 28%, ACeite de MILANesa 72%.
c.s.e.chalar - ACeite de MILANesa 4:0