Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho Decano F.C.
pepinucho13 Tactiek Emiliano Albin
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Chivatá passt de bal zonder na te denken. Iznata rent richting de bal. Barlocco onderschept slim de pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu bokst de bal weg.

4e minuut.
Rebougas geeft een hoge lob. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Decano F.C. 0:1

5e minuut.
Krochmal rent richting de bal. Krochmal geeft de bal voor. Capano kopt de bal weg. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iznata met een harde bal richting middenveld. Wąs kopt de bal weg. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
de Condé rent richting de bal. Barlocco onderschept slim de pass. Reyes is nu in balbezit. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Rebougas is nu in balbezit. Rebougas passt de bal in één keer door. Capano is nu in balbezit. Capano geeft de bal voor. Barlocco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Carneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco passt de bal in één keer door. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Condé. Reyes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wąs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pacholski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fritsch de bal onder controle te krijgen. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. Cheşnoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Barlocco passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Vágner onderschept slim de pass. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Barlocco passt de bal met de wreef. Carneiro is nu in balbezit. Carneiro geeft een lange en hoge pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Anghel kopt de bal weg. Daar is Aqarapi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zaballa verovert de bal door een tackle van achteren. Zaballa speelt de bal door. Carneiro met een sublieme pass. Daar is Barlocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 71%, Decano F.C. 29%.
Pepinucho - Decano F.C. 0:1

46e minuut.
Capano met een sublieme pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Wąs met een sublieme pass. Daar is Barlocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pacholski zijn tegenspeler op de grond. Pacholski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Mądry met een sublieme pass. Carneiro is nu in balbezit. Carneiro met een sublieme pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Capano passt de bal zonder na te denken. Wąs is nu in balbezit. Wąs geeft de bal voor. Barlocco maakt een snoekduik en kopt de bal. Cheşnoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Decano F.C. 0:2

57e minuut.
Cheşnoiu met een sublieme pass. Zaballa kopt de bal weg. Capano probeert naar een medespeler te passen. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Iznata bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznata geeft de bal voor. Carneiro kopt de bal weg. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Pacholski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Carneiro rent richting de bal. Carneiro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Decano F.C. 0:3

68e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Iznata verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco schiet op doel. Cheşnoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carneiro rent richting de bal. Carneiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fritsch de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel. Cheşnoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Capano is nu in balbezit. Capano speelt de bal door. Rebougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebougas geeft een lange en hoge pass. Reyes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zaballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs rent richting de bal. Wąs met een sublieme pass. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rebougas onderschept slim de pass. Rebougas passt de bal met de wreef. Iznata rent richting de bal. Reyes onderschept slim de pass. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal met de wreef. Rebougas probeert naar een medespeler te passen. Capano rent richting de bal. Capano geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Zaballa speelt de bal door. Rebougas probeert naar een medespeler te passen. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Cheşnoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Decano F.C. 0:4

87e minuut.
Carneiro geeft een hoge lob. Reyes kopt de bal weg. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - Decano F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 80%, Decano F.C. 20%.
Pepinucho - Decano F.C. 0:5