Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akgwiz Sacabarro F.C
Snorow Tactiek Base2 A
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.4 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Filip rent richting de bal. Filip probeert naar een medespeler te passen. Cebolinha speelt de bal door. Daar is Mare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mare schiet op doel. Campero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šchlehr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mare probeert naar een medespeler te passen. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip schiet op doel. Campero bokst de bal weg.

7e minuut.
Rareşoaica geeft de bal voor. Moubarki rent richting de bal. Moubarki geeft de bal voor. Enriquez rent richting de bal. Enriquez draait met de bal, schiet en ... Leczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nereira onderschept slim de pass. Inworp. Šchlehr met een snelle inworp. Mare is nu in balbezit. Mare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nereira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berberoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgwiz 33%, Sacabarro F.C 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akgwiz - Sacabarro F.C 0:0

46e minuut.
Zunga komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez onderschept slim de pass. Enriquez draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Yaneselli verovert de bal door een tackle van achteren. Yaneselli geeft de bal voor. Hoydonckx rent richting de bal. Zunga onderschept slim de pass. Zunga draait met de bal, schiet en ... Leczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mare is nu in balbezit. Mare passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Šchlehr de bal. Šchlehr geeft een hoge lob. Filip springt en kopt de bal. Campero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Leczkowski trapt de bal weg. Berberoğlu met een sublieme pass. Buda is nu in balbezit. Zunga onderschept slim de pass. Zunga draait met de bal, schiet en ... Leczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Šchlehr geeft een lange en hoge pass. Cabrera kopt de bal weg. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Enriquez rent richting de bal. Enriquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Brunchev heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Del Horno komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Brunchev is nu in balbezit. Brunchev passt de bal zonder na te denken. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Campero trapt de bal weg van het doel. Brunchev kan de bal niet met de borst controleren. Enriquez rent richting de bal. Moubarki is nu in balbezit. Moubarki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Šchlehr heeft problemen om de bal te vangen. Šchlehr probeert naar een medespeler te passen. Berberoğlu geeft een lange en hoge pass. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Enriquez rent richting de bal. Enriquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgwiz - Sacabarro F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgwiz 47%, Sacabarro F.C 53%.
Akgwiz - Sacabarro F.C 0:1