Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speto Corrido F.C zapeitor
Esta 4 Tactiek Mezcal3
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Lowry passt de bal in één keer door. Maron speelt de bal door. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ... Aceval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - zapeitor 1:0

12e minuut.
Stergioudas geeft een hoge lob. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Narváez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Narváez kan niet meer verder spelen. Gierbulewicz komt het veld opgelopen. Valoyes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garcés maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Łobaza rent richting de bal. Łobaza passt de bal in één keer door. Maron probeert naar een medespeler te passen. Alejo rent richting de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Firică probeert naar een medespeler te passen. Maron bereikt de bal nog maar net als eerste. Maron passt de bal in één keer door. Firică geeft een lange en hoge pass. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lowry passt de bal met de wreef. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas is nu in balbezit. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Parrillo speelt de bal door. Valoyes speelt de bal door. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speto Corrido F.C - zapeitor 1:1

43e minuut.
Daar is Stergioudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alejo rent richting de bal. Xereu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xereu krijgt een gele kaart. Alejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alejo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Aceval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - zapeitor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 33%, zapeitor 67%.
Speto Corrido F.C - zapeitor 2:1

47e minuut.
Lowry geeft een lange en hoge pass. Mautone kopt de bal weg. Lowry geeft een hoge lob. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Piaba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Lima met een snelle inworp. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maron is nu in balbezit. Maron passt de bal in één keer door. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens geeft een hoge lob. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Gierbulewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Łobaza zijn tegenspeler op de grond. Gierbulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fontes komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puigdesens de bal. Puigdesens geeft de bal voor. Alejo springt en kopt de bal. Aceval bokst de bal weg.

64e minuut.
Firică geeft een lange en hoge pass. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mautone is nu in balbezit. Alejo onderschept slim de pass. Alejo haalt uit met een fantastische trap. Aceval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Aceval met een sublieme pass. Lowry is nu in balbezit. Lowry passt de bal met de wreef. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Maron onderschept slim de pass. Maron speelt de bal door. Puigdesens speelt de bal door. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ... Aceval bokst de bal weg.

68e minuut.
Betancourt met een sublieme pass. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo passt de bal met de wreef. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Stergioudas geeft een lange en hoge pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Perdomo de bal. Perdomo geeft de bal voor. Garcés springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lowry rent richting de bal. Lowry geeft een lange en hoge pass. Stergioudas kopt de bal weg. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alejo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puigdesens zal de hoekschop nemen. Alejo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lowry geeft een lange en hoge pass. Aceval met een sublieme pass. Perdomo kopt de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Briganti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Betancourt geeft een lange en hoge pass. Perdomo rent richting de bal. Perdomo speelt de bal door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 41%, zapeitor 59%.
Speto Corrido F.C - zapeitor 2:1