Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speto Corrido F.C LCM 2.0
Esta 4 Tactiek temp64_ades
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
68.7 gemiddelde waardering 71.1
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
MacConachie geeft de bal voor. Vázquez is nu in balbezit. Niciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vázquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiederkehr wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maron passt de bal met de wreef. Firică met een sublieme pass. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - LCM 2.0 1:0

14e minuut.
Vázquez passt de bal met de wreef. MacConachie is nu in balbezit. MacConachie passt de bal in één keer door. Stirling rent richting de bal. Stirling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vázquez rent richting de bal. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Briganti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speto Corrido F.C - LCM 2.0 1:1

24e minuut.
Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică met een sublieme pass. Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowry geeft de bal voor. Alejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maron geeft de bal voor. Alarcón controleert de bal met de borst. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling schiet op doel. Briganti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maron probeert naar een medespeler te passen. Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens passt de bal zonder na te denken. Alejo rent richting de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Vázquez kopt de bal weg. MacConachie geeft een hoge lob. Stirling springt en kopt de bal. Briganti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Niciński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - LCM 2.0 1:2

33e minuut.
Pose komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Briganti met een sublieme pass. Wiederkehr kopt de bal weg. Daar is Piaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pose rent richting de bal. Pose haalt uit met een fantastische trap. Briganti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Corte kopt de bal weg. Wiederkehr probeert naar een medespeler te passen. MacConachie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConachie geeft een lange en hoge pass. Vázquez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 44%, LCM 2.0 56%.
Speto Corrido F.C - LCM 2.0 1:2

49e minuut.
Daar is MacConachie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConachie speelt de bal door. Pose bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose schiet op doel. Briganti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Puigdesens heeft problemen om de bal te vangen. Puigdesens probeert naar een medespeler te passen. Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowry geeft een lange en hoge pass. Alejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Alejo rent richting de bal. Ţărus met een sublieme pass. Alejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Wiederkehr met een sublieme pass. Pose rent richting de bal. Pose passt de bal met de wreef. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pose rent richting de bal. Pose schiet op doel. Briganti bokst de bal weg.

73e minuut.
Vázquez rent richting de bal. Vázquez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacConachie de bal. MacConachie geeft een hoge lob. Pose maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pose bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose passt de bal met de wreef. Vázquez rent richting de bal. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Briganti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - LCM 2.0 1:3

81e minuut.
Maron rent richting de bal. Maron passt de bal zonder na te denken. Firică met een sublieme pass. Lowry is nu in balbezit. Lowry haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maute Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Puigdesens geeft een lange en hoge pass. Alejo is nu in balbezit. Met opzet legt Ţărus zijn tegenspeler op de grond. Ţărus krijgt een gele kaart. Alejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţărus geeft een lange en hoge pass. Firică wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Łobaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose onderschept slim de pass. Pose geeft een hoge lob. Vázquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Briganti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 43%, LCM 2.0 57%.
Speto Corrido F.C - LCM 2.0 1:3