Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sangre Charrua La PoP MAChiNE
2015 Tactiek Tiki-Tiki-A
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Weening heeft problemen om de bal te vangen. Weening passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg geeft een hoge lob. Mitchell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Innocenti met de inworp. Weening bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening speelt de bal door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel. Bega Begagić bokst de bal weg.

14e minuut.
Innocenti verovert de bal door een tackle van achteren. Innocenti geeft een lange en hoge pass. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Silva krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Bega Begagić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu geeft de bal voor. Vigo kopt de bal weg. Zuccherini rent richting de bal. Zuccherini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Weening heeft problemen om de bal te vangen. Bertuol probeert naar een medespeler te passen. Pereyra rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva haalt uit met een fantastische trap. Bega Begagić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Inworp. Aré komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Inworp. Vigo met een snelle inworp. Bertuol bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccherini onderschept slim de pass. Zuccherini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Innocenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Innocenti geeft een hoge lob. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg geeft een hoge lob. Mitchell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pereyra geeft de bal voor. Inworp. Dyhrberg met een snelle inworp. Weening is nu in balbezit. Weening geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangre Charrua 59%, La PoP MAChiNE 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sangre Charrua - La PoP MAChiNE 0:0

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoksa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pelaić geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening speelt de bal door. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Bega Begagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sangre Charrua - La PoP MAChiNE 0:1

70e minuut.
Innocenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Innocenti passt de bal zonder na te denken. Pelaić probeert de bal aan de voet te houden. Savia is nu in balbezit. Savia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Aré passt de bal zonder na te denken. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa passt de bal zonder na te denken. Weening geeft de bal voor. Mitchell krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Weening met een sublieme pass. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Dyhrberg probeert naar een medespeler te passen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Bega Begagić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Innocenti verovert de bal door een tackle van achteren. Innocenti probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft de bal voor. Bega Begagić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg met een sublieme pass. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sangre Charrua - La PoP MAChiNE 0:2

81e minuut.
Dyhrberg passt de bal in één keer door. Pelaić rent richting de bal. Pelaić passt de bal met de wreef. Savia rent richting de bal. Savia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sangre Charrua 52%, La PoP MAChiNE 48%.
Sangre Charrua - La PoP MAChiNE 0:2