Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Conventos La Carré
Osolemio Tactiek Carreneta4312B
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Włodowski passt de bal met de wreef. Ponte heeft problemen om de bal te vangen. Ponte speelt de bal door. Bobek is nu in balbezit. Bobek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo onderschept slim de pass. Osvaldo passt de bal met de wreef. Matthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthey schiet op doel. Ahrari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osvaldo probeert de bal met de borst te controleren. Osvaldo schiet op doel. Ahrari bokst de bal weg.

10e minuut.
García Elbal is nu in balbezit. García Elbal passt de bal in één keer door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek rent richting de bal. Bobek schiet op doel. Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Constantinopla probeert naar een medespeler te passen. Bobek rent richting de bal. Bobek met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Velázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
García Elbal rent richting de bal. García Elbal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Voisin de bal. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
García Elbal bereikt de bal nog maar net als eerste. García Elbal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alcántar de bal. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Alcántar onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Elbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włodowski rent richting de bal. Włodowski geeft een lange en hoge pass. Velázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzari komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Osvaldo onderschept slim de pass. Osvaldo passt de bal zonder na te denken. Matthey is nu in balbezit. Matthey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Conventos - La Carré 1:0

31e minuut.
Mazzari is nu in balbezit. Ribas rent richting de bal. Ribas passt de bal met de wreef. Matthey is nu in balbezit. Matthey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ponte geeft de bal voor. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek schiet op doel. Velázquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Prato de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atletico Conventos - La Carré 1:1

45e minuut.
Castaño komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 63%, La Carré 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atletico Conventos - La Carré 1:1

63e minuut.
Bobek passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Alcántar begaat een overtreding. Alcántar krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Włodowski is nu in balbezit. Włodowski passt de bal met de wreef. Daar is Prato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Karłowicz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Palicskó geeft de bal voor. Matthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthey passt de bal in één keer door. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Karłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karłowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karłowicz schiet op doel. Velázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Conventos 64%, La Carré 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atletico Conventos - La Carré 1:1