Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Friburgo Peñarol_Cap
Pueblo Tactiek Aguada
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 42.3
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Benia is nu in balbezit. Benia passt de bal zonder na te denken. Szupin is nu in balbezit. Szupin draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 1:0

4e minuut.
Daar is Günel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benia bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Benia kan niet meer verder spelen. Lebon komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Burgos Suárez speelt de bal door. Trávníček rent richting de bal. Cedrés schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cedrés krijgt een gele kaart. Trávníček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trávníček neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Unzueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Burgos Suárez kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Szupin is nu in balbezit. Szupin haalt uit met een fantastische trap. Horvatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aldave is nu in balbezit. Aldave geeft een hoge lob. Polowczyk kopt de bal weg. Cedrés geeft de bal voor. Szupin maakt een snoekduik en kopt de bal. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pleško onderschept slim de pass. Pleško speelt de bal door. Klungelig pakt Misso de bal. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel. Horvatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pleško geeft de bal voor. Raimondi kopt de bal weg. Zabaleta met een sublieme pass. Szupin is nu in balbezit. Szupin haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Szupin rent richting de bal. Pleško onderschept slim de pass. Pleško speelt de bal door. Lebon rent richting de bal. Lebon haalt uit met een fantastische trap. Horvatić bokst de bal weg.

30e minuut.
Polowczyk rent richting de bal. Günel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polowczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polowczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szupin is nu in balbezit. Szupin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cedrés is nu in balbezit. Cedrés speelt de bal door. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 2:0

35e minuut.
Robertson passt de bal met de wreef. Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabaleta. Zabaleta krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Rosado komt het veld opgelopen. Miranda Hernández komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 41%, Peñarol_Cap 59%.
SC Friburgo - Peñarol_Cap 2:0

48e minuut.
Lebon kopt de bal weg. Burgos Suárez speelt de bal door. Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Pleško speelt de bal door. Szupin rent richting de bal. Pleško maakt een afschuwelijke overtreding. Pleško krijgt een gele kaart. Szupin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szupin wilt de vrije trap nemen. Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 3:0

60e minuut.
Trávníček geeft de bal voor. Raimondi kopt de bal weg. Peraza met een sublieme pass. Szupin rent richting de bal. Szupin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horvatić met een harde bal richting middenveld. Polowczyk kopt de bal weg. Szupin is nu in balbezit. Szupin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Polowczyk kopt de bal weg. Cedrés rent richting de bal. Cedrés passt de bal zonder na te denken. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 4:0

66e minuut.
Polowczyk geeft de bal voor. Misso is nu in balbezit. Zabaleta onderschept slim de pass. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Horvatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 5:0

68e minuut.
Peraza probeert naar een medespeler te passen. Szupin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pleško ... Strafschop! Pleško krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Szupin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szupin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Horvatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 6:0

69e minuut.
Klungelig pakt Elduayen de bal. Szupin verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szupin draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 7:0

71e minuut.
Trávníček verovert de bal door een tackle van achteren. Cedrés is nu in balbezit. Cedrés probeert naar een medespeler te passen. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Trávníček rent richting de bal. Trávníček geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Polowczyk met een sublieme pass. Raimondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi met een sublieme pass. Szupin rent richting de bal. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Trávníček passt de bal zonder na te denken. Rosado rent richting de bal. Polowczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Polowczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Miranda Hernández met een snelle inworp. Cedrés is nu in balbezit. Cedrés probeert naar een medespeler te passen. Lebon is nu in balbezit. Lebon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Zabaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabaleta met een sublieme pass. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Peñarol_Cap 8:0

87e minuut.
Klungelig pakt Peraza de bal. Peraza speelt de bal door. Zabaleta geeft een lange en hoge pass. Szupin rent richting de bal. Szupin draait met de bal, schiet en ... Horvatić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 30%, Peñarol_Cap 70%.
SC Friburgo - Peñarol_Cap 8:0