Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LCM 2.0 zapeitor
temp64_ade Tactiek Mezcal3
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
70.7 gemiddelde waardering 61.7
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
MacConachie rent richting de bal. MacConachie passt de bal met de wreef. Wiederkehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiederkehr geeft een hoge lob. Pose krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Garcés passt de bal in één keer door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Mautone de bal. Vázquez rent richting de bal. Stergioudas is nu in balbezit. Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Aceval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pose bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose haalt uit met een fantastische trap. Aceval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - zapeitor 1:0

27e minuut.
Vázquez passt de bal in één keer door. Alarcón speelt de bal door. Parrillo heeft problemen om de bal te vangen. Wiederkehr geeft een lange en hoge pass. Pose springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Wiederkehr de bal. Wiederkehr speelt de bal door. MacConachie speelt de bal door. Vázquez rent richting de bal. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Aceval bokst de bal weg.

39e minuut.
Vázquez schiet op doel. Aceval speelt de bal door. Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Xereu heeft problemen om de bal te vangen. Vázquez rent richting de bal. Xereu begaat een overtreding. Vázquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wiederkehr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 45%, zapeitor 55%.
LCM 2.0 - zapeitor 1:0

48e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz passt de bal zonder na te denken. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés schiet op doel. Maute Saravia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt Betancourt de bal. Pose onderschept slim de pass. Pose passt de bal met de wreef. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Aceval bokst de bal weg. Pose bereikt de bal nog maar net als eerste. Pose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - zapeitor 2:0

51e minuut.
Perdomo rent richting de bal. Irazábal begaat een overtreding. Perdomo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Lima zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Maute Saravia bokst de bal weg. Paal!

54e minuut.
Echeconanea met een sublieme pass. Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Stergioudas rent richting de bal. Vázquez onderschept slim de pass. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Aceval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wiederkehr met de inworp. MacConachie met een sublieme pass. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
De Lima passt de bal met de wreef. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo speelt de bal door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes speelt de bal door. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft een hoge lob. Garcés maakt een snoekduik en kopt de bal. Maute Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
MacConachie geeft de bal voor. Vázquez kopt de bal weg. Wiederkehr rent richting de bal. Wiederkehr geeft een lange en hoge pass. Vázquez krijgt zijn hoofd ertegen. Aceval bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 44%, zapeitor 56%.
LCM 2.0 - zapeitor 2:0