Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La PoP MAChiNE Club Atletico Conventos
CoNvENToS GoT Tactiek Osolemio
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Kitowski met een sublieme pass. Bertuol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertuol geeft de bal voor. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bertuol geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Alcántar ... Strafschop! Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fortaleza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Velázquez bokst de bal weg.

6e minuut.
Pedemonte is nu in balbezit. Pedemonte geeft een lange en hoge pass. Kitowski kopt de bal weg. Bertuol geeft een hoge lob. Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Velázquez bokst de bal weg.

8e minuut.
Bertuol met de inworp. Klungelig pakt Weening de bal. Weening geeft de bal voor. Fortaleza maakt een snoekduik en kopt de bal. Velázquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Club Atletico Conventos 1:0

13e minuut.
Weening is nu in balbezit. Weening speelt de bal door. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Silva springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Prato met een sublieme pass. Fortaleza rent richting de bal. Palicskó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fortaleza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fortaleza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertuol zal de hoekschop nemen. Fortaleza kopt de bal weg. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Velázquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Club Atletico Conventos 2:0

19e minuut.
Bertuol geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dyhrberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fortaleza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Club Atletico Conventos 3:0

27e minuut.
Velázquez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Weening bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening passt de bal in één keer door. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Silva springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Fortaleza de bal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar begaat een overtreding. Silva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weening komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Silva speelt de bal door. Fortaleza rent richting de bal. Fortaleza haalt uit met een fantastische trap. Velázquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Club Atletico Conventos 4:0

44e minuut.
Bertuol is nu in balbezit. Bertuol passt de bal met de wreef. Toneira geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Velázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 23%, Club Atletico Conventos 77%.
La PoP MAChiNE - Club Atletico Conventos 4:0

57e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg geeft een hoge lob. Fortaleza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Ribas. Goede buitenspelval van de verdediging. Mureşan komt het veld opgelopen. Lomando komt het veld opgelopen. Urdinarán komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Voisin geeft een lange en hoge pass. Kitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthey verovert de bal door een tackle van achteren. Matthey draait met de bal, schiet en ... Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Club Atletico Conventos 4:1

74e minuut.
Lomando is nu in balbezit. Bracciali onderschept slim de pass. Bracciali passt de bal met de wreef. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Urdinarán maakt een snoekduik en kopt de bal. Velázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kitowski passt de bal met de wreef. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg passt de bal met de wreef. Urdinarán rent richting de bal. Urdinarán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bertuol geeft een lange en hoge pass. Urdinarán kopt de bal weg. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Lomando kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 29%, Club Atletico Conventos 71%.
La PoP MAChiNE - Club Atletico Conventos 4:1