Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol_Cap Covicho FC
Aguada Tactiek 4-2-4
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Klungelig pakt Niquichenco de bal. Burgos Suárez probeert naar een medespeler te passen. Gafner probeert naar een medespeler te passen. Günel rent richting de bal. Günel haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Misso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco verovert de bal door een tackle van achteren. Niquichenco geeft de bal voor. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horvatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gafner geeft een lange en hoge pass. Yacques met een sublieme pass. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya geeft een hoge lob. Abdulrahimi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Aldave probeert naar een medespeler te passen. Rabinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Aldave bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi onderschept slim de pass. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Covicho FC 0:1

45e minuut.
Rosado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 62%, Covicho FC 38%.
Peñarol_Cap - Covicho FC 0:1

47e minuut.
Flinta onderschept slim de pass. Gafner onderschept slim de pass. Gafner met een sublieme pass. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cánepa passt de bal met de wreef. Niquichenco is nu in balbezit. Kasum maakt een afschuwelijke overtreding. Kasum krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Rabinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez onderschept slim de pass. Gafner rent richting de bal. Niquichenco rent richting de bal. Niquichenco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gafner rent richting de bal. Flinta verovert de bal door een tackle van achteren. Flinta passt de bal in één keer door. Rosado is nu in balbezit. Rosado schiet op doel. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 57%, Covicho FC 43%.
Peñarol_Cap - Covicho FC 0:1