Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tony Montana F.C. SC Friburgo
winowin Tactiek 4-3-2-1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Ónody speelt de bal door. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondi begaat een overtreding. Raimondi krijgt een gele kaart. Koljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Cahuana wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pineda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ónody met een snelle inworp. Horta geeft een hoge lob. Warmolts springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 1:0

15e minuut.
Ónody passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Horta de bal. Horta passt de bal in één keer door. Koljević rent richting de bal. Koljević draait met de bal, schiet en ... Zardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 2:0

16e minuut.
Polowczyk met een sublieme pass. Cedrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés geeft een hoge lob. Szupin springt en kopt de bal. Marelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 2:1

18e minuut.
Loorents is nu in balbezit. Loorents geeft een lange en hoge pass. Ónody rent richting de bal. Ónody geeft een hoge lob. Koljević kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Peraza probeert naar een medespeler te passen. Cedrés rent richting de bal. Cedrés speelt de bal door. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Peraza met een sublieme pass. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta passt de bal in één keer door. Szupin is nu in balbezit. Szupin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cedrés passt de bal in één keer door. Szupin heeft problemen om de bal te vangen. Szupin draait met de bal, schiet en ... Gia Huy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 2:2

44e minuut.
Zabaleta is nu in balbezit. Zelmański begaat een overtreding. Zabaleta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zabaleta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szupin maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 2:3

45e minuut.
Koljević rent richting de bal. Horta probeert naar een medespeler te passen. Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajdinaj geeft een hoge lob. Koljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 53%, SC Friburgo 47%.
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 2:3

47e minuut.
Horta probeert naar een medespeler te passen. Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polowczyk krijgt een gele kaart. Ajdinaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Cahuana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koljević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Castrillejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warmolts bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmolts passt de bal in één keer door. Koljević is nu in balbezit. Koljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ibarra kopt de bal weg. Bruyère met een sublieme pass. Daar is Loorents, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin draait met de bal, schiet en ... Marelli bokst de bal weg.

58e minuut.
Polowczyk passt de bal in één keer door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Horta speelt de bal door. Warmolts is nu in balbezit. Pineda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Warmolts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koljević legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 3:3

67e minuut.
Polowczyk onderschept slim de pass. Zabaleta rent richting de bal. Zelmański onderschept slim de pass. Polowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polowczyk geeft de bal voor. Marelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szupin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 3:4

76e minuut.
Cedrés is nu in balbezit. Cedrés probeert naar een medespeler te passen. Szupin rent richting de bal. Szupin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 3:5

85e minuut.
Ónody speelt de bal door. Horta is nu in balbezit. Horta geeft een lange en hoge pass. Warmolts springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 57%, SC Friburgo 43%.
Tony Montana F.C. - SC Friburgo 4:5