Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La PoP MAChiNE La Lechuga Mecánica
Tiki-Tiki AA Tactiek Psicodelia
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 39.6
excellent Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen solid


3e minuut.
Lomando met een sublieme pass. Weening bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening geeft de bal voor. Urdinarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdinarán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pérez Burrull rent richting de bal. Pérez Burrull geeft de bal voor. Dyhrberg kopt de bal weg. Urdinarán heeft problemen om de bal te vangen. Urdinarán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Piedra met een harde bal richting middenveld. Dyhrberg kopt de bal weg. Ciocca rent richting de bal. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Piedra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 1:0

13e minuut.
Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciocca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciocca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 2:0

22e minuut.
Mureşan met een snelle inworp. Weening rent richting de bal. Weening geeft een lange en hoge pass. Urdinarán rent richting de bal. Urdinarán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg geeft een hoge lob. Ciocca krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Irazábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 3:0

32e minuut.
Ubal geeft de bal voor. Urdinarán kopt de bal weg. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft de bal voor. Ciocca krijgt zijn hoofd ertegen. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg passt de bal in één keer door. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Trigo de bal. Weening is nu in balbezit. Weening geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Hrabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 43%, La Lechuga Mecánica 57%.
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Hrabia de bal. Ciocca is nu in balbezit. Chambi begaat een overtreding. Ciocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weening komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Urdinarán controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bertuol komt het veld opgelopen. Fortaleza komt het veld opgelopen. Hoksa komt het veld opgelopen. Silva komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Garnica geeft de bal voor. Sanka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jackowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hoksa met een sublieme pass. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg geeft een hoge lob. Silva springt en kopt de bal. Piedra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 5:0

70e minuut.
Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg speelt de bal door. Weening rent richting de bal. Weening geeft een hoge lob. Fortaleza springt en kopt de bal. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chambi is nu in balbezit. Chambi geeft de bal voor. Inworp. Dyhrberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weening geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chambi passt de bal met de wreef. Pérez Burrull geeft een lange en hoge pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Piedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 6:0

86e minuut.
Zoppi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoksa geeft de bal voor. Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortaleza schiet op doel. Piedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 7:0

88e minuut.
Garnica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Codruţ komt het veld opgelopen. Codruţ met de inworp. Ubal probeert naar een medespeler te passen. Codruţ rent richting de bal. Bertuol verovert de bal door een tackle van achteren. Bertuol draait met de bal, schiet en ... Piedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Hoksa speelt de bal door. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Piedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 30%, La Lechuga Mecánica 70%.
La PoP MAChiNE - La Lechuga Mecánica 7:0