Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zapeitor Tony Montana F.C.
Mezcal3 Tactiek winowin
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 58.7
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Strintzis passt de bal zonder na te denken. Daar is Cahuana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valoyes is nu in balbezit. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Valoyes met een sublieme pass. Perdomo rent richting de bal. Perdomo met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perdomo raakt geblesseerd tijdens het duel. Perdomo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Marelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Perdomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Lima speelt de bal door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Parrillo is nu in balbezit. Parrillo met een sublieme pass. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés schiet op doel. Marelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De Lima probeert naar een medespeler te passen. Perdomo rent richting de bal. Perdomo passt de bal in één keer door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Betancourt passt de bal met de wreef. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo speelt de bal door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ajdinaj rent richting de bal. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt probeert naar een medespeler te passen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
De Lima kopt de bal weg. Perdomo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelmański. Zelmański krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Stergioudas geeft een hoge lob. Bruyère bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruyère geeft de bal voor. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Marelli trapt de bal weg van het doel. Ónody kopt de bal weg. Valoyes is nu in balbezit. Koljević verovert de bal door een tackle van achteren. Koljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Stergioudas rent richting de bal. Betancourt geeft een hoge lob. Perdomo kopt de bal weg. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. Marelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Warmolts is nu in balbezit. Warmolts passt de bal in één keer door. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević verovert de bal door een tackle van achteren. Koljević haalt uit met een fantastische trap. Aceval bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 42%, Tony Montana F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zapeitor - Tony Montana F.C. 0:0

46e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Perdomo rent richting de bal. Perdomo passt de bal in één keer door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. Marelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz passt de bal zonder na te denken. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo haalt uit met een fantastische trap. Garcés springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Tony Montana F.C. 1:0

52e minuut.
Gierbulewicz is nu in balbezit. Zelmański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gierbulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gierbulewicz neemt zijn aanloop. Marelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zapeitor - Tony Montana F.C. 2:0

54e minuut.
Betancourt geeft de bal voor. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zelmański krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Cahuana is nu in balbezit. Cahuana geeft een hoge lob. Xereu kopt de bal weg. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Valoyes onderschept slim de pass. Valoyes geeft een hoge lob. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo passt de bal in één keer door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Marelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ajdinaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ... Marelli bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Horta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Telleria komt het veld opgelopen. Fontes komt het veld opgelopen. Fuertes komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cahuana met een sublieme pass. Strintzis is nu in balbezit. Strintzis speelt de bal door. Koljević rent richting de bal. Koljević schiet op doel. Aceval bokst de bal weg.

85e minuut.
Fontes kan de bal niet met de borst controleren. Stergioudas verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Koljević de bal onder controle te krijgen. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zapeitor 50%, Tony Montana F.C. 50%.
zapeitor - Tony Montana F.C. 2:0