Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Friburgo Club Atletico Conventos
4-3-2-1 Tactiek Osolemio
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 58.9
outstanding Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Manzi geeft een hoge lob. Cedrés is nu in balbezit. Cedrés passt de bal in één keer door. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pedemonte geeft een hoge lob. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi verovert de bal door een tackle van achteren. Manzi geeft een hoge lob. Szupin springt en kopt de bal. Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Castrillejo heeft problemen om de bal te vangen. Castrillejo speelt de bal door. Polowczyk geeft een lange en hoge pass. Szupin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Peraza probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Club Atletico Conventos 1:0

25e minuut.
Castrillejo geeft een hoge lob. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta geeft de bal voor. Szupin is nu in balbezit. Szupin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Peraza met een sublieme pass. Cedrés heeft problemen om de bal te vangen. Cedrés met een sublieme pass. Klungelig pakt Szupin de bal. Szupin haalt uit met een fantastische trap. Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka passt de bal met de wreef. Manzi rent richting de bal. Ribas onderschept slim de pass. Ribas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Cedrés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polewczyk rent richting de bal. Szupin verovert de bal door een tackle van achteren. Szupin schiet op doel. Velázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Castrillejo de bal onder controle te krijgen. Matthey bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza geeft een hoge lob. Osvaldo geeft de bal voor. Ribas maakt een snoekduik en kopt de bal. Zardan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 48%, Club Atletico Conventos 52%.
SC Friburgo - Club Atletico Conventos 1:0

46e minuut.
Peraza passt de bal zonder na te denken. Castrillejo met een sublieme pass. Szupin rent richting de bal. Szupin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburgo - Club Atletico Conventos 2:0

53e minuut.
Cedrés met de inworp. Castrillejo is nu in balbezit. Castrillejo speelt de bal door. Szupin rent richting de bal. Szupin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Inworp. Zabaleta met de inworp. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk geeft een lange en hoge pass. Szupin maakt een snoekduik en kopt de bal. Velázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Polowczyk probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta met een sublieme pass. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Raimondi verovert de bal door een tackle van achteren. Raimondi passt de bal met de wreef. Cedrés is nu in balbezit. Cedrés geeft een lange en hoge pass. Szupin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburgo 40%, Club Atletico Conventos 60%.
SC Friburgo - Club Atletico Conventos 2:0