Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LCM 2.0 La PoP MAChiNE
temp64_a Tactiek TrAiNinG KiRi
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
70.1 gemiddelde waardering 59.1
formidable Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Ţărus kopt de bal weg. Weening bereikt de bal nog maar net als eerste. Weening passt de bal in één keer door. Dyhrberg geeft een hoge lob. Ciocca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pose heeft problemen om de bal te vangen. Fortaleza komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Buitenspel voor Pose. Goede buitenspelval van de verdediging. Jackowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Laport, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg geeft een hoge lob. Fortaleza krijgt zijn hoofd ertegen. Lestsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
MacConachie is nu in balbezit. Wiederkehr geeft de bal voor. Pose rent richting de bal. Pose haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - La PoP MAChiNE 1:0

40e minuut.
Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg geeft de bal voor. Daar is Laport, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Daar is Wiederkehr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiederkehr passt de bal zonder na te denken. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 51%, La PoP MAChiNE 49%.
LCM 2.0 - La PoP MAChiNE 1:0

48e minuut.
Króliczyński trapt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Króliczyński bokst de bal weg.

53e minuut.
Weening probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg met een sublieme pass. Mitchell rent richting de bal. Mitchell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Echeconanea kopt de bal weg. Bertuol geeft een hoge lob. Mitchell krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pelaić onderschept slim de pass. Pelaić passt de bal in één keer door. Alarcón speelt de bal door. Pose rent richting de bal. Pose schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
MacConachie is nu in balbezit. MacConachie geeft de bal voor. Pose is nu in balbezit. Pose haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - La PoP MAChiNE 2:0

70e minuut.
Urdinarán komt het veld opgelopen. Diogo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vázquez rent richting de bal. Jackowski rent richting de bal. Vázquez onderschept slim de pass. Vázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LCM 2.0 - La PoP MAChiNE 3:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weening met een snelle inworp. Dyhrberg met een sublieme pass. Weening geeft een lange en hoge pass. Mitchell krijgt zijn hoofd ertegen. Lestsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelaić begaat een overtreding. Vázquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wiederkehr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mitchell speelt de bal door. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Dyhrberg passt de bal met de wreef. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LCM 2.0 46%, La PoP MAChiNE 54%.
LCM 2.0 - La PoP MAChiNE 3:0