Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol_Cap zapeitor
Aguada Tactiek Mezcal3
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 56
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Burgos Suárez is nu in balbezit. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo passt de bal met de wreef. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel. Horvatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Flinta passt de bal met de wreef. Perdomo kan de bal niet met de borst controleren. Perdomo met een sublieme pass. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Elduayen is nu in balbezit. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes passt de bal met de wreef. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Valoyes speelt de bal door. Garcés speelt de bal door. Telleria rent richting de bal. Telleria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Horvatić bokst de bal weg.

39e minuut.
Valoyes met een sublieme pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft de bal voor. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - zapeitor 0:1

41e minuut.
De Lima geeft de bal voor. Daar is Misso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés is nu in balbezit. Garcés draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - zapeitor 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda Hernández komt het veld opgelopen. De Lima met de inworp. Perdomo geeft een hoge lob. Garcés is nu in balbezit. Garcés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - zapeitor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 67%, zapeitor 33%.
Peñarol_Cap - zapeitor 0:3

46e minuut.
Gierbulewicz komt het veld opgelopen. Parrillo komt het veld opgelopen. Xereu komt het veld opgelopen. Sotelo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Sotelo geeft de bal voor. Klungelig pakt Perdomo de bal. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Garcés krijgt zijn hoofd ertegen. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Flinta onderschept slim de pass. Parrillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrillo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Sotelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valoyes rent richting de bal. Valoyes geeft de bal voor. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gierbulewicz onderschept slim de pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft een hoge lob. Garcés springt en kopt de bal. Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - zapeitor 0:4

69e minuut.
Trávníček kopt de bal weg. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Garcés maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Betancourt geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz kopt de bal weg. Perdomo heeft problemen om de bal te vangen. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Garcés springt en kopt de bal. Horvatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Elduayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés geeft de bal voor. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Horvatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - zapeitor 0:5

90e minuut.
Gierbulewicz kopt de bal weg. Daar is Pleško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés is nu in balbezit. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - zapeitor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 70%, zapeitor 30%.
Peñarol_Cap - zapeitor 0:6