Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manyacarajo Semen Bremen
Ley del Offside Tactiek langosta
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
62.5 gemiddelde waardering 68.7
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Loayza begaat een overtreding. Figueroa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaarde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olave rent richting de bal. Olave schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Arriondo speelt de bal door. Klungelig pakt Pereira de bal. Pereira passt de bal met de wreef. Brachi rent richting de bal. Brachi schiet op doel. Pires Rodrigues bokst de bal weg.

24e minuut.
Olave rent richting de bal. Galván begaat een overtreding. Olave raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaarde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Semen Bremen 1:0

28e minuut.
Pelayo rent richting de bal. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Brachi passt de bal met de wreef. Acher is nu in balbezit. Acher schiet op doel. Pires Rodrigues bokst de bal weg.

33e minuut.
Arriondo probeert naar een medespeler te passen. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván begaat een overtreding. Galván krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manyacarajo 55%, Semen Bremen 45%.
Manyacarajo - Semen Bremen 1:0

46e minuut.
Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brachi zal de hoekschop nemen. Acher krijgt zijn hoofd ertegen. Pires Rodrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Cekiel geeft een hoge lob. Malešević is nu in balbezit. Malešević passt de bal in één keer door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acher controleert de bal met de borst. Acher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manyacarajo - Semen Bremen 1:1

54e minuut.
Pérez del Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Loayza rent richting de bal. Loayza passt de bal zonder na te denken. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acher rent richting de bal. Acher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Semen Bremen 1:2

55e minuut.
Cekiel is nu in balbezit. Cekiel passt de bal in één keer door. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel. Pires Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Semen Bremen 1:3

62e minuut.
Pauli speelt de bal door. Acher rent richting de bal. Met opzet legt Mendivil zijn tegenspeler op de grond. Mendivil krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Loayza is nu in balbezit. Loayza passt de bal met de wreef. Pereira is nu in balbezit. Acher rent richting de bal. Acher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Semen Bremen 1:4

68e minuut.
Kaarde passt de bal zonder na te denken. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas passt de bal zonder na te denken. Olave is nu in balbezit. Olave haalt uit met een fantastische trap. Vallarino bokst de bal weg. Malešević rent richting de bal. Malešević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Pauli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher verovert de bal door een tackle van achteren. Acher passt de bal in één keer door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Malešević rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dervas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Figueroa krijgt zijn hoofd ertegen. Vallarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Semen Bremen 2:4

76e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft een lange en hoge pass. Mendivil probeert de bal aan de voet te houden. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher draait met de bal, schiet en ... Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Loayza onderschept slim de pass. Loayza passt de bal zonder na te denken. Brachi heeft problemen om de bal te vangen. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Pires Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een hoge lob. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel. Pires Rodrigues bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manyacarajo 59%, Semen Bremen 41%.
Manyacarajo - Semen Bremen 2:4