Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intisible Futbol Club CLUB ATLETICO PEÑAROL
ENTRENANDO Tactiek ahora si
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
met een sublieme pass. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski passt de bal in één keer door. Talmazan rent richting de bal. Talmazan schiet op doel. Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Durandi probeert naar een medespeler te passen. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski passt de bal met de wreef. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intisible Futbol Club - CLUB ATLETICO PEÑAROL 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Skłodowski de bal. Skłodowski passt de bal in één keer door. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales draait met de bal, schiet en ... Pelayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Intisible Futbol Club - CLUB ATLETICO PEÑAROL 1:1

17e minuut.
Mătrăgună met een sublieme pass. Harvan rent richting de bal. Harvan passt de bal zonder na te denken. Talmazan heeft problemen om de bal te vangen. Talmazan haalt uit met een fantastische trap. Salfický bokst de bal weg.

31e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Harvan passt de bal in één keer door. Skłodowski met een sublieme pass. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Harvan schiet op doel. Hamvas geeft een lange en hoge pass. Vidanov kopt de bal weg. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gomez met een harde bal richting middenveld. Harvan probeert de bal met de borst te controleren. Mătrăgună geeft de bal voor. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Intisible Futbol Club - CLUB ATLETICO PEÑAROL 1:2

39e minuut.
Harvan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talmazan de bal. Trela is nu in balbezit. Talmazan verovert de bal door een tackle van achteren. Talmazan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamvas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harvan neemt de hoekschop. Klungelig pakt Talmazan de bal. Talmazan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Durandi kopt de bal weg. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft een hoge lob. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intisible Futbol Club 59%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 41%.
Intisible Futbol Club - CLUB ATLETICO PEÑAROL 1:2

47e minuut.
Alfaro probeert de bal met de borst te controleren. Alfaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Nacif de bal. Torales is nu in balbezit. Torales draait met de bal, schiet en ... Pelayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vidanov rent richting de bal. Vidanov schiet op doel. Pelayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Durandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durandi passt de bal zonder na te denken. Skłodowski speelt de bal door. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan haalt uit met een fantastische trap. Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Hamvas geeft de bal voor. Betancourt kopt de bal weg. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Talmazan krijgt zijn hoofd ertegen. Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Harvan probeert naar een medespeler te passen. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intisible Futbol Club - CLUB ATLETICO PEÑAROL 1:3

57e minuut.
Durandi rent richting de bal. Durandi probeert naar een medespeler te passen. Talmazan is nu in balbezit. Harvan rent richting de bal. Harvan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
speelt de bal door. Durandi rent richting de bal. Durandi passt de bal met de wreef. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan haalt uit met een fantastische trap. Salfický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hågensen passt de bal met de wreef. Mătrăgună met een sublieme pass. Durandi rent richting de bal. Durandi geeft een hoge lob. Talmazan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Betancourt onderschept slim de pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft de bal voor. Torales is nu in balbezit. Torales draait met de bal, schiet en ... Pelayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski geeft de bal voor. Harvan met een sublieme pass. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Skłodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skłodowski passt de bal met de wreef. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Harvan is nu in balbezit. Harvan draait met de bal, schiet en ... Salfický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Maftei geeft een lange en hoge pass. Durandi kopt de bal weg. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Talmazan maakt een snoekduik en kopt de bal. Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
speelt de bal door. Durandi is nu in balbezit. Durandi probeert naar een medespeler te passen. Talmazan rent richting de bal. Talmazan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Harvan probeert naar een medespeler te passen. Maftei rent richting de bal. Skłodowski onderschept slim de pass. Talmazan rent richting de bal. Talmazan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hågensen met een sublieme pass. Vidanov rent richting de bal. Betancourt begaat een overtreding. Betancourt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intisible Futbol Club 48%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 52%.
Intisible Futbol Club - CLUB ATLETICO PEÑAROL 1:3