Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semen Bremen Magia FC
langosta Tactiek 4-4-2 PYR
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.7 gemiddelde waardering 66.8
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Tauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauch passt de bal in één keer door. Cruche is nu in balbezit. Cruche draait met de bal, schiet en ... Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama draait met de bal, schiet en ... Vallarino bokst de bal weg. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 0:1

4e minuut.
Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi probeert naar een medespeler te passen. Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft een lange en hoge pass. Rama maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 0:2

12e minuut.
Ursache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harasiuk komt het veld opgelopen. Guelfi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zaballa kopt de bal weg. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Rama rent richting de bal. Rama haalt uit met een fantastische trap. Vallarino bokst de bal weg. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 0:3

13e minuut.
Arriondo probeert naar een medespeler te passen. Acher rent richting de bal. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher onderschept slim de pass. Acher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een lange en hoge pass. Cruche is nu in balbezit. Cruche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 0:4

19e minuut.
Loayza onderschept slim de pass. Acher is nu in balbezit. Loayza rent richting de bal. Loayza draait met de bal, schiet en ... Sopó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 1:4

25e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Palomino met een sublieme pass. Cruche is nu in balbezit. Cruche schiet op doel. Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 1:5

31e minuut.
Pereira rent richting de bal. Hermaniuk onderschept slim de pass. Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Cruche rent richting de bal. Cruche schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is De Los Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rama is nu in balbezit. Cruche rent richting de bal. Cruche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Palomino geeft een lange en hoge pass. Estevez heeft problemen om de bal te vangen. Palomino geeft een hoge lob. Rama krijgt zijn hoofd ertegen. Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

34e minuut.
Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama geeft een lange en hoge pass. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche draait met de bal, schiet en ... Vallarino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 1:6

35e minuut.
Cruche passt de bal met de wreef. Estevez verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft een lange en hoge pass. Rama krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semen Bremen 59%, Magia FC 41%.
Semen Bremen - Magia FC 1:7

49e minuut.
Tauch geeft een hoge lob. Cruche kopt de bal weg. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft de bal voor. Rama springt en kopt de bal. Vallarino bokst de bal weg. Rama bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 1:8

51e minuut.
Tauch met een sublieme pass. Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Palomino geeft een hoge lob. Rama springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hermaniuk passt de bal in één keer door. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Vallarino bokst de bal weg.

59e minuut.
Arriondo verovert de bal door een tackle van achteren. Arriondo geeft de bal voor. Brachi rent richting de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 2:8

60e minuut.
Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk geeft een hoge lob. Cruche rent richting de bal. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Vallarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 2:9

65e minuut.
Pereira speelt de bal door. Daar is Loayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermaniuk. Hermaniuk krijgt een gele kaart. Loayza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Loayza kan niet meer verder spelen. Naya komt het veld opgelopen. Pereira met een snel genomen vrije trap. Brachi rent richting de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ... Sopó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - Magia FC 3:9

67e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. Chiţac speelt de bal door. Brachi rent richting de bal. Brachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cruche springt en kopt de bal. Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Manaryan kopt de bal weg. Cruche rent richting de bal. Cruche schiet op doel. Vallarino bokst de bal weg.

70e minuut.
Guelfi is nu in balbezit. Acher onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harasiuk. Acher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arriondo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Manaryan kopt de bal weg. Cruche rent richting de bal. Cruche passt de bal zonder na te denken. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Naya kopt de bal weg. Harasiuk is nu in balbezit. Acher verovert de bal door een tackle van achteren. Acher haalt uit met een fantastische trap. Sopó bokst de bal weg.

82e minuut.
Tauch passt de bal met de wreef. Rama rent richting de bal. Zaballa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rama raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruche legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Acher kopt de bal weg. Naya is nu in balbezit. Naya draait met de bal, schiet en ... Sopó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rama passt de bal in één keer door. Manaryan is nu in balbezit. Manaryan speelt de bal door. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Vallarino bokst de bal weg. Palomino geeft een hoge lob. Rama springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan passt de bal met de wreef. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een lange en hoge pass. Rama krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Guelfi passt de bal zonder na te denken. Harasiuk rent richting de bal. Naya onderschept slim de pass. Naya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semen Bremen 57%, Magia FC 43%.
Semen Bremen - Magia FC 3:9