Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intisible Futbol Club Saint Charles FC
ENTRENANDO Tactiek Niní
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas passt de bal zonder na te denken. Bercea rent richting de bal. Bercea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intisible Futbol Club - Saint Charles FC 0:1

4e minuut.
Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea verovert de bal door een tackle van achteren. Redmond rent richting de bal. Bercea verovert de bal door een tackle van achteren. Bercea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sairikkala is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ticuna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Civita kopt de bal weg. Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Vidanov passt de bal zonder na te denken. Rugamas met een sublieme pass. Laev speelt de bal door. Klungelig pakt Bercea de bal. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sairikkala geeft de bal voor. Féron bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales verovert de bal door een tackle van achteren. Torales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ticuna met een sublieme pass. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trela. Trela krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rugamas neemt vlug de vrije trap. Bercea kopt de bal weg. Daar is Maftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laev rent richting de bal. Laev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intisible Futbol Club - Saint Charles FC 0:2

16e minuut.
Féron geeft de bal voor. Payer heeft problemen om de bal te vangen. Payer passt de bal met de wreef. Bercea is nu in balbezit. Bercea draait met de bal, schiet en ... Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Féron met de inworp. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas geeft een hoge lob. Bercea maakt een snoekduik en kopt de bal. Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ticuna is nu in balbezit. Payer is nu in balbezit. Payer passt de bal zonder na te denken. Bercea rent richting de bal. Bercea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Trela is nu in balbezit. Payer onderschept slim de pass. Payer passt de bal in één keer door. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Bercea probeert naar een medespeler te passen. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Stier is nu in balbezit. Ticuna onderschept slim de pass. Ticuna passt de bal met de wreef. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stier is nu in balbezit. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik met een sublieme pass. Bercea is nu in balbezit. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intisible Futbol Club 72%, Saint Charles FC 28%.
Intisible Futbol Club - Saint Charles FC 0:2

51e minuut.
Rugamas met een sublieme pass. Klungelig pakt Alfaro de bal. Alfaro passt de bal in één keer door. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer met een sublieme pass. Laev heeft problemen om de bal te vangen. Laev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ticuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticuna met een sublieme pass. Bercea rent richting de bal. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Redmond geeft de bal voor. Stier kopt de bal weg. Klungelig pakt Golik de bal. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov draait met de bal, schiet en ... Mariposa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Maftei geeft een lange en hoge pass. Stier is nu in balbezit. Golik onderschept slim de pass. Vidanov rent richting de bal. Vidanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sairikkala geeft een hoge lob. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro speelt de bal door. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Civita geeft een hoge lob. Stier kopt de bal weg. Klungelig pakt Batty de bal. Torales is nu in balbezit. Torales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Sairikkala is nu in balbezit. Bercea onderschept slim de pass. Bercea passt de bal met de wreef. Laev rent richting de bal. Laev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Buitenspel voor Stier. Goede buitenspelval van de verdediging. Ticuna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bercea kopt de bal weg. Laev rent richting de bal. Laev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intisible Futbol Club 52%, Saint Charles FC 48%.
Intisible Futbol Club - Saint Charles FC 0:2