Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yambo Kenia F.C DEPORTIVO ABORA
defensa Tactiek LPQLP
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
42.5 gemiddelde waardering 59.6
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá passt de bal zonder na te denken. Rogacz speelt de bal door. Antona is nu in balbezit. Antona haalt uit met een fantastische trap. Fielek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Carmelo probeert naar een medespeler te passen. Fana is nu in balbezit. Fana probeert naar een medespeler te passen. Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco met een sublieme pass. Rogacz rent richting de bal. Antona rent richting de bal. Antona draait met de bal, schiet en ... Fielek bokst de bal weg.

21e minuut.
Sabiá onderschept slim de pass. Sabiá speelt de bal door. Wołyniec met een sublieme pass. Giacco is nu in balbezit. Giacco draait met de bal, schiet en ... Fielek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - DEPORTIVO ABORA 0:1

28e minuut.
Sabiá is nu in balbezit. Sabiá speelt de bal door. Rodrigo rent richting de bal. Antona onderschept slim de pass. Antona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabiá rent richting de bal. Sabiá geeft de bal voor. Klungelig pakt Antona de bal. Antona schiet op doel. Fielek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Antona onderschept slim de pass. Rogacz rent richting de bal. Antona is nu in balbezit. Antona haalt uit met een fantastische trap. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - DEPORTIVO ABORA 0:2

38e minuut.
Giacco rent richting de bal. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Antona rent richting de bal. Antona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Fana is nu in balbezit. Sabiá onderschept slim de pass. Sabiá speelt de bal door. Antona rent richting de bal. Antona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yambo Kenia F.C 50%, DEPORTIVO ABORA 50%.
Yambo Kenia F.C - DEPORTIVO ABORA 0:2

55e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvi onderschept slim de pass. Nordvi speelt de bal door. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz schiet op doel. Fielek bokst de bal weg.

56e minuut.
Jae-Jin passt de bal zonder na te denken. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá passt de bal in één keer door. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jae-Jin passt de bal met de wreef. Morakis geeft een hoge lob. Antona is nu in balbezit. Antona schiet op doel. Fielek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - DEPORTIVO ABORA 0:3

66e minuut.
Daar is Kalinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabiá is nu in balbezit. Sabiá passt de bal zonder na te denken. Antona rent richting de bal. Antona schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yambo Kenia F.C - DEPORTIVO ABORA 0:4

74e minuut.
Nordvi passt de bal met de wreef. Jaronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antona onderschept slim de pass. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wołyniec passt de bal met de wreef. Sabiá rent richting de bal. Sabiá passt de bal in één keer door. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sabiá is nu in balbezit. Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă passt de bal met de wreef. Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Jaronis onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogacz met de inworp. Antona is nu in balbezit. Antona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yambo Kenia F.C 50%, DEPORTIVO ABORA 50%.
Yambo Kenia F.C - DEPORTIVO ABORA 0:4