Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Río Semen Bremen
OK2012 Tactiek langosta
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
64.8 gemiddelde waardering 66.9
uitmuntend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


10e minuut.
Kesman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesman passt de bal met de wreef. Macchi is nu in balbezit. Hofkens rent richting de bal. Hofkens schiet op doel. Vallarino bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Udrea rent richting de bal. Udrea geeft een hoge lob. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi onderschept slim de pass. Macchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens rent richting de bal. Macchi is nu in balbezit. Macchi schiet op doel. Vallarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Semen Bremen 1:0

30e minuut.
Kesman onderschept slim de pass. Kesman geeft een lange en hoge pass. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi rent richting de bal. Macchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De Los Campos rent richting de bal. Kesman verovert de bal door een tackle van achteren. Kesman met een sublieme pass. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Río 55%, Semen Bremen 45%.
Nacional Río - Semen Bremen 1:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Acher stond buitenspel. Montecinos komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Inworp. Guerrero met de inworp. Estevez geeft een hoge lob. Brachi rent richting de bal. Brachi haalt uit met een fantastische trap. Žampach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Conde is nu in balbezit. Kesman verovert de bal door een tackle van achteren. Kesman speelt de bal door. Hofkens rent richting de bal. Hofkens schiet op doel. Vallarino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Río - Semen Bremen 2:0

65e minuut.
De Los Campos kopt de bal weg. Kesman met een sublieme pass. De Los Campos rent richting de bal. Hofkens onderschept slim de pass. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Estevez probeert naar een medespeler te passen. Arriondo is nu in balbezit. Arriondo geeft de bal voor. Acher rent richting de bal. Acher geeft de bal voor. Žampach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Capoteiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galván met de inworp. Pereira geeft een hoge lob. Acher maakt een snoekduik en kopt de bal. Žampach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Arriondo rent richting de bal. Kesman onderschept slim de pass. Kesman geeft de bal voor. Macchi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Arriondo geeft een hoge lob. Pereira kopt de bal weg. Giani probeert de bal met de borst te controleren. Acher verovert de bal door een tackle van achteren. Acher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Río 51%, Semen Bremen 49%.
Nacional Río - Semen Bremen 2:0