Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Charles FC CLUB ATLETICO PEÑAROL
Niní Tactiek ahora si
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 56.8
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bercea probeert naar een medespeler te passen. Kokamägi rent richting de bal. Kokamägi passt de bal zonder na te denken. Laev is nu in balbezit. Laev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft de bal voor. Janus is nu in balbezit. Talmazan verovert de bal door een tackle van achteren. Talmazan schiet op doel. Mariposa bokst de bal weg.

14e minuut.
Payer geeft een hoge lob. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea onderschept slim de pass. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laev is nu in balbezit. Laev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 1:0

20e minuut.
Harvan geeft de bal voor. Skłodowski kopt de bal weg. Ticuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmazan verovert de bal door een tackle van achteren. Talmazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kokamägi rent richting de bal. Bercea is nu in balbezit. Kokamägi geeft een lange en hoge pass. Daar is Laev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Skłodowski speelt de bal door. Durandi is nu in balbezit. Durandi passt de bal in één keer door. Talmazan rent richting de bal. Talmazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bercea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosas. Bercea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokamägi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 2:0

28e minuut.
Rosas geeft een hoge lob. Talmazan rent richting de bal. Ticuna speelt de bal door. Klungelig pakt Talmazan de bal. Talmazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Golik de bal. Talmazan rent richting de bal. Golik maakt een afschuwelijke overtreding. Golik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 50%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 50%.
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 2:0

46e minuut.
Eusebio komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nacif heeft problemen om de bal te vangen. Eusebio rent richting de bal. Eusebio passt de bal zonder na te denken. Bercea rent richting de bal. Bercea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea rent richting de bal. Bercea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pelayo niet meer kan verder spelen. Coca komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Golik rent richting de bal. Golik geeft de bal voor. Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laev rent richting de bal. Laev draait met de bal, schiet en ... Coca bokst de bal weg. Laev rent richting de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Mătrăgună speelt de bal door. Durandi kan de bal niet met de borst controleren. Durandi geeft een hoge lob. Talmazan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 2:1

70e minuut.
Féron is nu in balbezit. Féron geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harvan met een snelle inworp. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talmazan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Durandi rent richting de bal. geeft de bal voor. Talmazan is nu in balbezit. Talmazan schiet op doel. Mariposa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 2:2

75e minuut.
Laev is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rugamas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eusebio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 3:2

77e minuut.
Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas rent richting de bal. Rugamas geeft de bal voor. Coca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bercea rent richting de bal. Nacif is nu in balbezit. Bercea verovert de bal door een tackle van achteren. Laev rent richting de bal. Laev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eusebio is nu in balbezit. Eusebio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 4:2

84e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski geeft de bal voor. Payer met een sublieme pass. Talmazan rent richting de bal. Talmazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nacif kopt de bal weg. Rugamas rent richting de bal. Rugamas passt de bal met de wreef. Bercea heeft problemen om de bal te vangen. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Coca bokst de bal weg. Bercea is nu in balbezit. Bercea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eusebio rent richting de bal. Eusebio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 35%, CLUB ATLETICO PEÑAROL 65%.
Saint Charles FC - CLUB ATLETICO PEÑAROL 5:2