Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arquitectos Unidos Intisible Futbol Club
24 Tactiek ENTRENANDO
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paoloski de bal. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ... Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chevantón met een sublieme pass. Gonzalez speelt de bal door. Trela rent richting de bal. Saharov onderschept slim de pass. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maftei geeft een lange en hoge pass. Matysek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torales. Matysek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matysek kan niet meer verder spelen. Medeiros komt het veld opgelopen. Gonzalvo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Maftei rent richting de bal. Saharov onderschept slim de pass. Saharov draait met de bal, schiet en ... Salfický bokst de bal weg. Daar is Redmond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloski rent richting de bal. Paoloski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Redmond onderschept slim de pass. Redmond geeft een hoge lob. Vidanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Torales de bal. Torales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Grachiov passt de bal in één keer door. Paoloski geeft een lange en hoge pass. Gonzalez kopt de bal weg. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gonzalez kopt de bal weg. Saharov rent richting de bal. Saharov passt de bal in één keer door. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Civita is nu in balbezit. Gonzalez onderschept slim de pass. Gonzalez draait met de bal, schiet en ... Salfický maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Gonzalez de bal. Gonzalez speelt de bal door. Ferragutto probeert naar een medespeler te passen. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sairikkala passt de bal in één keer door. Vidanov rent richting de bal. Vidanov schiet op doel. Stier probeert de bal aan de voet te houden. Ilică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 1:1

38e minuut.
Grachiov geeft de bal voor. Saharov is nu in balbezit. Trela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trela krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Walraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonzalez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 47%, Intisible Futbol Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 1:1

49e minuut.
Trela passt de bal in één keer door. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov passt de bal met de wreef. Torales rent richting de bal. Torales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Trela kan de bal niet met de borst controleren. Ferragutto onderschept slim de pass. Ferragutto met een sublieme pass. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Gonzalvo probeert de bal aan de voet te houden. Chevantón rent richting de bal. Chevantón met een sublieme pass. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ... Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Trela geeft een hoge lob. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobeş. Vidanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vidanov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gonzalez onderschept slim de pass. Gonzalez passt de bal zonder na te denken. Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Saharov schiet op doel. Salfický probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 2:1

62e minuut.
Stier is nu in balbezit. Jarzyna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stier raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfaro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 2:2

66e minuut.
Bobeş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met de inworp. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales schiet op doel. Ilică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 2:3

69e minuut.
Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Paoloski speelt de bal door. Maftei is nu in balbezit. Saharov onderschept slim de pass. Saharov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Torales is nu in balbezit. Gonzalvo met een sublieme pass. Paoloski met een sublieme pass. Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 49%, Intisible Futbol Club 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arquitectos Unidos - Intisible Futbol Club 3:3