Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Nerones Yambo Kenia F.C
Del Tactiek defensa
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Fana speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski met een sublieme pass. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jae-Jin is nu in balbezit. Jae-Jin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lencina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gave geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bazalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazalo geeft de bal voor. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz haalt uit met een fantastische trap. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodrigo de bal onder controle te krijgen. Lencina is nu in balbezit. Lencina passt de bal in één keer door. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bazalo verovert de bal door een tackle van achteren. Bazalo passt de bal met de wreef. Viscarra is nu in balbezit. Lencina is nu in balbezit. Lencina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Yambo Kenia F.C 1:0

32e minuut.
Zwierzyński onderschept slim de pass. Zwierzyński probeert naar een medespeler te passen. Fana is nu in balbezit. Adamov is nu in balbezit. Adamov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Lencina rent richting de bal. Lencina draait met de bal, schiet en ... Rodrigo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Carolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolini geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski speelt de bal door. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Moreno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 56%, Yambo Kenia F.C 44%.
Los Nerones - Yambo Kenia F.C 1:0

57e minuut.
Jaronis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gave met de inworp. Lencina rent richting de bal. Lencina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... Paal! Viscarra krijgt zijn hoofd ertegen. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Yambo Kenia F.C 2:0

62e minuut.
Lencina rent richting de bal. Rodrigo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lencina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gave kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Yambo Kenia F.C 3:0

66e minuut.
Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Viscarra passt de bal in één keer door. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz schiet op doel. Fielek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Yambo Kenia F.C 4:0

67e minuut.
Viscarra onderschept slim de pass. Lencina is nu in balbezit. Carmelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carmelo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gave rent richting de bal. Gave passt de bal met de wreef. Viscarra rent richting de bal. Viscarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Yambo Kenia F.C 5:0

73e minuut.
Gave passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Fana verovert de bal door een tackle van achteren. Fana passt de bal met de wreef. Gürses geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Carolini rent richting de bal. Carolini geeft een lange en hoge pass. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... Fielek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Gürses geeft een lange en hoge pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă passt de bal zonder na te denken. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana draait met de bal, schiet en ... Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 50%, Yambo Kenia F.C 50%.
Los Nerones - Yambo Kenia F.C 5:0