Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Charles FC Nacional Río
Niní Tactiek OK2012
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 64.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


17e minuut.
Ticuna speelt de bal door. Payer heeft problemen om de bal te vangen. Féron rent richting de bal. Hofkens onderschept slim de pass. Hofkens schiet op doel. Mariposa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Payer geeft een lange en hoge pass. Laev is nu in balbezit. Rodas begaat een overtreding. Rodas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kesman onderschept slim de pass. Kesman passt de bal in één keer door. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas geeft een lange en hoge pass. Aprili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Takvonyan geeft een lange en hoge pass. Macchi is nu in balbezit. Golik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Golik krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mariposa probeert naar een medespeler te passen. Bercea kopt de bal weg. Kokamägi met een sublieme pass. Laev rent richting de bal. Laev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Viamont passt de bal zonder na te denken. Kesman probeert naar een medespeler te passen. Macchi is nu in balbezit. Macchi haalt uit met een fantastische trap. Mariposa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Charles FC - Nacional Río 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 49%, Nacional Río 51%.
Saint Charles FC - Nacional Río 0:1

47e minuut.
Barač met de inworp. Kesman geeft een hoge lob. Rander onderschept slim de pass. Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rander onderschept slim de pass. Rander geeft een hoge lob. Capoteiro is nu in balbezit. Laev verovert de bal door een tackle van achteren. Laev draait met de bal, schiet en ... Aprili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Barač passt de bal in één keer door. Daar is Kesman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesman passt de bal in één keer door. Macchi is nu in balbezit. Macchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hofkens rent richting de bal. Hofkens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Buitenspel voor Hofkens. Goede buitenspelval van de verdediging. Montecinos komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Montecinos rent richting de bal. Montecinos geeft de bal voor. Rander rent richting de bal. Macchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kesman geeft de bal voor. Mariposa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Charles FC 51%, Nacional Río 49%.
Saint Charles FC - Nacional Río 0:1