Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Semen Bremen DEPORTIVO ABORA
langosta Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
67.3 gemiddelde waardering 58.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza passt de bal zonder na te denken. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel. Bucerzan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 1:0

8e minuut.
Mazouch speelt de bal door. Wołyniec rent richting de bal. Acher onderschept slim de pass. Acher geeft een hoge lob. Brachi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 2:0

10e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Arriondo speelt de bal door. Daar is Loayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Bucerzan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 3:0

16e minuut.
Inworp. Arriondo met een snelle inworp. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza verovert de bal door een tackle van achteren. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Bucerzan bokst de bal weg. Acher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bucerzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Conde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antona is nu in balbezit. De Los Campos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Los Campos krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De Los Campos geeft een hoge lob. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Újfalusi. Acher raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arriondo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Giacco de bal onder controle te krijgen. Loayza is nu in balbezit. Loayza passt de bal met de wreef. Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi draait met de bal, schiet en ... Bucerzan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Arriondo passt de bal met de wreef. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá passt de bal met de wreef. Antona is nu in balbezit. Antona haalt uit met een fantastische trap. Vallarino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Buitenspel voor Acher. Goede buitenspelval van de verdediging. Újfalusi neemt vlug de vrije trap. Daar is Zaballa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antona is nu in balbezit. Antona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Újfalusi passt de bal in één keer door. Rogacz rent richting de bal. Rogacz passt de bal in één keer door. Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Giacco is nu in balbezit. Giacco speelt de bal door. Nordvi is nu in balbezit. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Brachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft een hoge lob. Estevez is nu in balbezit. Antona verovert de bal door een tackle van achteren. Antona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semen Bremen 35%, DEPORTIVO ABORA 65%.
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 3:0

47e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván speelt de bal door. Rogacz rent richting de bal. Acher onderschept slim de pass. Acher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 4:0

56e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá rent richting de bal. Loayza onderschept slim de pass. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Giacco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morakis de bal. Sabiá rent richting de bal. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Brachi draait met de bal, schiet en ... Bucerzan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazouch probeert naar een medespeler te passen. Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachi schiet op doel. Bucerzan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 5:0

89e minuut.
Brachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acher neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 6:0

89e minuut.
Antona speelt de bal door. Giacco heeft problemen om de bal te vangen. Brachi verovert de bal door een tackle van achteren. Brachi draait met de bal, schiet en ... Bucerzan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Semen Bremen 28%, DEPORTIVO ABORA 72%.
Semen Bremen - DEPORTIVO ABORA 6:0