Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominados Intisible Futbol Club
SA revivalA Tactiek ENTRENANDO
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Sagan probeert naar een medespeler te passen. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo is nu in balbezit. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel draait met de bal, schiet en ... Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Klungelig pakt Jeandupeux de bal. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov passt de bal met de wreef. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier schiet op doel. Juričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov speelt de bal door. Stier rent richting de bal. Stier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alfaro passt de bal zonder na te denken. Vidanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torales bereikt de bal nog maar net als eerste. Torales haalt uit met een fantastische trap. Juričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Intisible Futbol Club 0:1

33e minuut.
Logiodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan rent richting de bal. Sagan probeert naar een medespeler te passen. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vidanov is nu in balbezit. Zərgərli onderschept slim de pass. Zərgərli geeft een hoge lob. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel. Salfický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Stier rent richting de bal. Stier passt de bal in één keer door. Alfaro speelt de bal door. Daar is Torales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 41%, Intisible Futbol Club 59%.
Dominados - Intisible Futbol Club 0:1

46e minuut.
Jeandupeux speelt de bal door. Moussaoui rent richting de bal. Moussaoui passt de bal met de wreef. Torales rent richting de bal. Torales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Gallo kan de bal niet met de borst controleren. Civita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo onderschept slim de pass. Gallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dominados - Intisible Futbol Club 1:1

48e minuut.
Torales rent richting de bal. Marcel begaat een overtreding. Torales raakt geblesseerd tijdens het duel. Logiodice zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stier kopt de bal weg. Torales heeft problemen om de bal te vangen. Torales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Alfaro met een snelle inworp. Torales rent richting de bal. Torales geeft een lange en hoge pass. Vidanov springt en kopt de bal. Stier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Jeandupeux rent richting de bal. Jeandupeux geeft de bal voor. Marcel rent richting de bal. Marcel schiet op doel. Salfický maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Intisible Futbol Club 2:1

53e minuut.
Wydrzyński kopt de bal weg. Torales rent richting de bal. Alfaro is nu in balbezit. Torales is nu in balbezit. Torales haalt uit met een fantastische trap. Juričić bokst de bal weg.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidanov zal de hoekschop nemen. Daar is Wydrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Redmond geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wydrzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal met de wreef. Torales is nu in balbezit. Torales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dominados - Intisible Futbol Club 2:2

58e minuut.
Wydrzyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vidanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stier is nu in balbezit. Stier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sagan met een sublieme pass. Daar is Gallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logiodice tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Logiodice krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sairikkala is nu in balbezit. Sairikkala geeft de bal voor. Alfaro kopt de bal weg. Torales rent richting de bal. Torales schiet op doel. Juričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux geeft een lange en hoge pass. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Intisible Futbol Club 3:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wydrzyński met de inworp. Jeandupeux rent richting de bal. Jeandupeux geeft een hoge lob. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen. Salfický bokst de bal weg.

87e minuut.
Wydrzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wydrzyński passt de bal in één keer door. Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan passt de bal zonder na te denken. Gallo met een sublieme pass. Salfický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 60%, Intisible Futbol Club 40%.
Dominados - Intisible Futbol Club 3:2