Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:29
  • Competitiewedstrijd: Divisional B.03
  • Stadion: Wei Hamik
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32999
Magia FC Saint Charles FC
4-4-2 Wing Tactiek Niní
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten formidable
outstanding Passen solid
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Manaryan is nu in balbezit. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Mariposa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Saint Charles FC 1:0

10e minuut.
Janus geeft een hoge lob. Inworp. Manaryan met de inworp. Palomino geeft een hoge lob. Cruche maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Saint Charles FC 2:0

13e minuut.
Manaryan passt de bal met de wreef. Rander onderschept slim de pass. Inworp. Manaryan met de inworp. Tauch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Janus passt de bal met de wreef. Rander rent richting de bal. Rama verovert de bal door een tackle van achteren. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Saint Charles FC 3:0

20e minuut.
Manaryan geeft een hoge lob. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino passt de bal in één keer door. Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruche draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Féron bereikt de bal nog maar net als eerste. Féron geeft een hoge lob. Harasiuk is nu in balbezit. Laev onderschept slim de pass. Laev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bercea maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Saint Charles FC 3:1

29e minuut.
Tauch met de inworp. Manaryan rent richting de bal. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Rama maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Saint Charles FC 4:1

32e minuut.
Manaryan onderschept slim de pass. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Cruche rent richting de bal. Cruche schiet op doel. Mariposa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Féron is nu in balbezit. Féron geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manaryan met een snelle inworp. Palomino geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Féron verovert de bal door een tackle van achteren. Dziekanowski met een sublieme pass. Payer met een sublieme pass. Kokamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokamägi draait met de bal, schiet en ... Alba bokst de bal weg.

38e minuut.
Ticuna onderschept slim de pass. Rama rent richting de bal. Ticuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ticuna krijgt een gele kaart. Rama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manaryan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kokamägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokamägi speelt de bal door. Rugamas geeft de bal voor. Bercea is nu in balbezit. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Alba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 38%, Saint Charles FC 62%.
Magia FC - Saint Charles FC 4:1

48e minuut.
Manaryan is nu in balbezit. Manaryan speelt de bal door. Palomino rent richting de bal. Palomino geeft een lange en hoge pass. Rama krijgt zijn hoofd ertegen. Mariposa bokst de bal weg.

49e minuut.
Payer rent richting de bal. Rama onderschept slim de pass. Féron legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Féron krijgt een gele kaart. Rama raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruche neemt de penalty, wat een uithaal! Mariposa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Saint Charles FC 5:1

52e minuut.
Anyfantakis onderschept slim de pass. Inworp. Dziekanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laev rent richting de bal. Laev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ayoroa rent richting de bal. Dziekanowski onderschept slim de pass. Dziekanowski passt de bal zonder na te denken. Bercea is nu in balbezit. Bercea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Dziekanowski met de inworp. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokamägi is nu in balbezit. Laev is nu in balbezit. Laev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rander bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan onderschept slim de pass. Cruche rent richting de bal. Manaryan is nu in balbezit. Manaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ticuna rent richting de bal. Rama verovert de bal door een tackle van achteren. Rama passt de bal in één keer door. Cruche rent richting de bal. Cruche haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Saint Charles FC 6:1

68e minuut.
Cienfuegos komt het veld opgelopen. Muscut Azzopardi komt het veld opgelopen. Prietto komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Prietto geeft de bal voor. Inworp. Dziekanowski met de inworp. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev haalt uit met een fantastische trap. Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 51%, Saint Charles FC 49%.
Magia FC - Saint Charles FC 6:1