Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominados Saint Charles FC
SA revivalA Tactiek Niní
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 59
solid Schieten outstanding
very good Passen solid
good Verdedigen solid


14e minuut.
Kokamägi geeft een hoge lob. Daar is Busuioc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laev rent richting de bal. Laev draait met de bal, schiet en ... Juričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Saint Charles FC 0:1

15e minuut.
Daar is Bercea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeandupeux. Bercea raakt geblesseerd tijdens het duel. Kokamägi met een snel genomen vrije trap. Bercea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Buitenspel voor Gallo. Goede buitenspelval van de verdediging. Ticuna neemt vlug de vrije trap. Laev kopt de bal weg. Bercea is nu in balbezit. Bercea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Sagrera is nu in balbezit. Sagrera geeft de bal voor. Ciechanowski probeert naar een medespeler te passen. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Juričić trapt de bal weg van het doel. Ciechanowski kan de bal niet met de borst controleren. Ciechanowski geeft een lange en hoge pass. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laev draait met de bal, schiet en ... Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kokamägi passt de bal met de wreef. Rugamas speelt de bal door. Klungelig pakt Bercea de bal. Bercea draait met de bal, schiet en ... Juričić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Saint Charles FC 0:2

26e minuut.
Sagan rent richting de bal. Sagan passt de bal in één keer door. Ferrando is nu in balbezit. Laev onderschept slim de pass. Laev haalt uit met een fantastische trap. Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Inworp. Rugamas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moussaoui rent richting de bal. Bercea onderschept slim de pass. Bercea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Saint Charles FC 0:3

32e minuut.
Inworp. Rugamas met de inworp. Bercea geeft een lange en hoge pass. Ciechanowski is nu in balbezit. Ciechanowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Wydrzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux geeft een lange en hoge pass. Marcel krijgt zijn hoofd ertegen. Mariposa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Saint Charles FC 1:3

40e minuut.
Nocetti verovert de bal door een tackle van achteren. Kokamägi onderschept slim de pass. Kokamägi passt de bal met de wreef. Rugamas rent richting de bal. Rugamas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ferrando probeert de bal aan de voet te houden. Laev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nocetti krijgt een gele kaart. Laev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bercea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ferrando geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechanowski met de inworp. Kokamägi is nu in balbezit. Kokamägi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sagrera geeft de bal voor. Inworp. Rugamas met de inworp. Bercea rent richting de bal. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 81%, Saint Charles FC 19%.
Dominados - Saint Charles FC 1:3

52e minuut.
Laev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wydrzyński. Laev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kokamägi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laev kopt de bal weg. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Payer onderschept slim de pass. Payer passt de bal met de wreef. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas geeft een lange en hoge pass. Bercea krijgt zijn hoofd ertegen. Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Rander geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sagrera de bal onder controle te krijgen. Bercea rent richting de bal. Bercea haalt uit met een fantastische trap. Juričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Saint Charles FC 1:4

67e minuut.
Wydrzyński met een sublieme pass. Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux passt de bal met de wreef. Bercea is nu in balbezit. Bercea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Busuioc geeft een hoge lob. Inworp. Ciechanowski met de inworp. Laev rent richting de bal. Laev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wydrzyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechanowski met de inworp. Laev geeft een hoge lob. Bercea springt en kopt de bal. Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Nocetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocetti geeft de bal voor. Ticuna onderschept slim de pass. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Golik de bal. Gallo geeft een hoge lob. Marcel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominados - Saint Charles FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominados 72%, Saint Charles FC 28%.
Dominados - Saint Charles FC 2:4