Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLOCOLO1991 Soca Fc
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Legnazzi onderschept slim de pass. Legnazzi geeft de bal voor. Daar is Olano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Marín rent richting de bal. Marín geeft een hoge lob. Bizera is nu in balbezit. Francescoli rent richting de bal. Francescoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Racciatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magliano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Racciatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Racciatti met een snel genomen vrije trap. Marín controleert de bal met de borst. Olano is nu in balbezit. Olano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Racciatti met een sublieme pass. Magliano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarrio. Tarrio krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Maya met een snelle inworp. Caneiro rent richting de bal. Caneiro geeft de bal voor. Marín kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOCOLO1991 44%, Soca Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLOCOLO1991 - Soca Fc 0:0

51e minuut.
Francescoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti verovert de bal door een tackle van achteren. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Olano is nu in balbezit. Olano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lorenzo trapt de bal weg. Francescoli is nu in balbezit. Francescoli probeert naar een medespeler te passen. Bizera rent richting de bal. Bizera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dardano geeft een lange en hoge pass. Caneiro kopt de bal weg. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano draait met de bal, schiet en ... Lorenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOCOLO1991 - Soca Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOCOLO1991 40%, Soca Fc 60%.
COLOCOLO1991 - Soca Fc 1:0