Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FERRO DE MONTEVIDEO Karboneh FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata met de inworp. Cardaccio probeert naar een medespeler te passen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Guinovart bokst de bal weg.

10e minuut.
Nader heeft problemen om de bal te vangen. Galasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nader begaat een overtreding. Nader krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Terrazas is nu in balbezit. Garzón is nu in balbezit. Garzón met een sublieme pass. Pellegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FERRO DE MONTEVIDEO - Karboneh FC 0:1

18e minuut.
Muller onderschept slim de pass. Muller passt de bal met de wreef. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel. Guinovart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FERRO DE MONTEVIDEO - Karboneh FC 1:1

25e minuut.
Pellegrín is nu in balbezit. Muller onderschept slim de pass. Muller passt de bal zonder na te denken. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cuadrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz is nu in balbezit. Terrazas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lopilato legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Garzón rent richting de bal. Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Muller met een sublieme pass. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Terrazas met een sublieme pass. Galasso probeert naar een medespeler te passen. Pellegrín rent richting de bal. Pellegrín schiet op doel. Lopilato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FERRO DE MONTEVIDEO - Karboneh FC 1:2

41e minuut.
Klungelig pakt Muñoz de bal. Pellegrín is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FERRO DE MONTEVIDEO 46%, Karboneh FC 54%.
FERRO DE MONTEVIDEO - Karboneh FC 1:2

55e minuut.
Di Landro speelt de bal door. Pellegrín is nu in balbezit. Muller begaat een overtreding. Pellegrín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terrazas komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FERRO DE MONTEVIDEO - Karboneh FC 1:3

70e minuut.
Pellegrín verovert de bal door een tackle van achteren. Vega onderschept slim de pass. Vega met een sublieme pass. Landívar rent richting de bal. Landívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Landívar met een sublieme pass. Pellegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega. Vega krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FERRO DE MONTEVIDEO 46%, Karboneh FC 54%.
FERRO DE MONTEVIDEO - Karboneh FC 1:3