Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLOCOLO1991 La Blanqueada FC
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Daguerre is nu in balbezit. Daguerre passt de bal zonder na te denken. Berisso heeft problemen om de bal te vangen. Nieto rent richting de bal. Nieto schiet op doel. Olaizola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Dardano met de inworp. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salces maakt een afschuwelijke overtreding. Salces krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Racciatti speelt de bal door. Maya is nu in balbezit. Maya met een sublieme pass. Olano rent richting de bal. Olano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle onderschept slim de pass. Calle speelt de bal door. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
COLOCOLO1991 - La Blanqueada FC 1:0

40e minuut.
Nieto speelt de bal door. Olarreaga is nu in balbezit. Olarreaga probeert naar een medespeler te passen. Berisso rent richting de bal. Berisso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COLOCOLO1991 - La Blanqueada FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOCOLO1991 58%, La Blanqueada FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLOCOLO1991 - La Blanqueada FC 1:1

64e minuut.
Olaizola met een harde bal richting middenveld. Olarreaga kopt de bal weg. Villazón rent richting de bal. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOCOLO1991 - La Blanqueada FC 1:2

67e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Nieto geeft de bal voor. Daguerre rent richting de bal. Daguerre geeft een lange en hoge pass. Villazón verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOCOLO1991 62%, La Blanqueada FC 38%.
COLOCOLO1991 - La Blanqueada FC 1:2