Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karboneh FC CA Bella Vista
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Sum geeft een lange en hoge pass. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra begaat een overtreding. Uberti raakt geblesseerd tijdens het duel. Sum wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - CA Bella Vista 0:1

21e minuut.
Fassio geeft een hoge lob. Pellegrín is nu in balbezit. Arjona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arjona krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Obelar verovert de bal door een tackle van achteren. Obelar speelt de bal door. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrín onderschept slim de pass. Pellegrín schiet op doel. Garnica bokst de bal weg.

36e minuut.
Guinovart met een sublieme pass. Arjona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fassio de bal onder controle te krijgen. Sum rent richting de bal. Sum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - CA Bella Vista 0:2

38e minuut.
Terrazas is nu in balbezit. Sum verovert de bal door een tackle van achteren. Garzón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garzón krijgt een gele kaart. Sum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arjona met een snel genomen vrije trap. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uberti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karboneh FC 54%, CA Bella Vista 46%.
Karboneh FC - CA Bella Vista 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Arjona de bal. Arjona speelt de bal door. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uberti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - CA Bella Vista 0:3

57e minuut.
Terrazas kopt de bal weg. Garzón is nu in balbezit. Jauregui rent richting de bal. Garzón verovert de bal door een tackle van achteren. Garzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - CA Bella Vista 1:3

69e minuut.
Garzón is nu in balbezit. Taramasco verovert de bal door een tackle van achteren. Taramasco met een sublieme pass. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uberti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Di Landro passt de bal met de wreef. Terrazas rent richting de bal. Terrazas passt de bal met de wreef. Pellegrín rent richting de bal. Pellegrín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fassio met een sublieme pass. Di Landro is nu in balbezit. Di Landro passt de bal zonder na te denken. Pellegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - CA Bella Vista 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karboneh FC 50%, CA Bella Vista 50%.
Karboneh FC - CA Bella Vista 2:3