Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FERRO DE MONTEVIDEO Super Campeones FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Nader onderschept slim de pass. Nader met een sublieme pass. Cardaccio speelt de bal door. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FERRO DE MONTEVIDEO - Super Campeones FC 1:0

16e minuut.
Muller met een sublieme pass. Nader bereikt de bal nog maar net als eerste. Nader geeft een lange en hoge pass. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel. Mutter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zabaleta kopt de bal weg. Guardia heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muller. Muller krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Bizera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FERRO DE MONTEVIDEO - Super Campeones FC 2:0

34e minuut.
Guardia is nu in balbezit. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardia begaat een overtreding. Guardia krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bizera is nu in balbezit. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bizera. Muller raakt geblesseerd tijdens het duel. Nader zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mutter bokst de bal weg.

36e minuut.
Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nader onderschept slim de pass. Nader passt de bal zonder na te denken. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bizera rent richting de bal. Muñoz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bizera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. Lopilato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FERRO DE MONTEVIDEO 47%, Super Campeones FC 53%.
FERRO DE MONTEVIDEO - Super Campeones FC 2:0

53e minuut.
Bizera is nu in balbezit. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bizera. Bizera krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Brian onderschept slim de pass. Brian probeert naar een medespeler te passen. Muller speelt de bal door. Cardaccio rent richting de bal. Cardaccio schiet op doel. Mutter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Bizera verovert de bal door een tackle van achteren. Bizera geeft de bal voor. Vega rent richting de bal. Guardia verovert de bal door een tackle van achteren. Guardia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopilato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lopilato trapt de bal weg. Klungelig pakt Cardaccio de bal. Galilea kopt de bal weg. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cansani komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Guardia rent richting de bal. Cansani is nu in balbezit. Guardia rent richting de bal. Cansani is nu in balbezit. Cansani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Amaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ronzoni met een snelle inworp. Klungelig pakt Nader de bal. Nader geeft een hoge lob. Mutter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FERRO DE MONTEVIDEO 50%, Super Campeones FC 50%.
FERRO DE MONTEVIDEO - Super Campeones FC 2:0