Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Martina Defe
naipe marcado me Tactiek Juanchi
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fialko rent richting de bal. Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk geeft de bal voor. Sosa Recho springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Sekel trapt de bal weg van het doel. Espárrago rent richting de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sosa Recho probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Reyes onderschept slim de pass. Reyes schiet op doel. Apostol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Defe 1:0

24e minuut.
Ardao onderschept slim de pass. Gato rent richting de bal. Gato met een sublieme pass. Espárrago is nu in balbezit. Espárrago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Everaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fialko geeft een lange en hoge pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera onderschept slim de pass. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Apostol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Sosa Recho is nu in balbezit. Hermida onderschept slim de pass. Hermida geeft een lange en hoge pass. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Apostol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Melfa rent richting de bal. Evangelista Gonzalez onderschept slim de pass. Evangelista Gonzalez geeft een hoge lob. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Apostol bokst de bal weg.

43e minuut.
Šurbat onderschept slim de pass. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fialko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fialko krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato geeft een hoge lob. Reyes kopt de bal weg. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Martina 53%, Defe 47%.
La Martina - Defe 1:0

56e minuut.
Šurbat passt de bal met de wreef. Everaert is nu in balbezit. Gato begaat een overtreding. Everaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Tagliaro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arévalo krijgt een gele kaart. Reyes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espárrago komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Reyes rent richting de bal. Reyes speelt de bal door. Talavera is nu in balbezit. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Apostol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Apostol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Martina - Defe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Martina 46%, Defe 54%.
La Martina - Defe 2:0