Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc diner COLOCOLO1991
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Toscanini probeert naar een medespeler te passen. Croz rent richting de bal. Croz speelt de bal door. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Olaizola met een sublieme pass. Oreiro kopt de bal weg. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tarrio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jándula komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Toscanini rent richting de bal. Racciatti is nu in balbezit. Toscanini verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupe rent richting de bal. Guadalupe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle onderschept slim de pass. Calle passt de bal met de wreef. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Calle is nu in balbezit. Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe passt de bal zonder na te denken. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Oreiro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guadalupe de bal onder controle te krijgen. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Toscanini is nu in balbezit. Toscanini passt de bal in één keer door. Oreiro speelt de bal door. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc diner 48%, COLOCOLO1991 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc diner - COLOCOLO1991 0:0

50e minuut.
Velazco speelt de bal door. Toscanini rent richting de bal. Toscanini passt de bal met de wreef. Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Toscanini rent richting de bal. Toscanini speelt de bal door. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz onderschept slim de pass. Croz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jándula is nu in balbezit. Croz is nu in balbezit. Croz met een sublieme pass. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Oreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Caneiro met een sublieme pass. Olano is nu in balbezit. Olano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Suffiotti geeft de bal voor. Willka kopt de bal weg. Croz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olano rent richting de bal. Olano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Calle de bal onder controle te krijgen. Willka is nu in balbezit. Calle begaat een overtreding. Calle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc diner 45%, COLOCOLO1991 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc diner - COLOCOLO1991 0:0