Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Campeones FC Karboneh FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galasso met een sublieme pass. Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Garzón rent richting de bal. Garzón haalt uit met een fantastische trap. Brian probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Landívar neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Di Landro geeft een lange en hoge pass. Garzón kopt de bal weg. Galilea is nu in balbezit. Pellegrín onderschept slim de pass. Pellegrín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Campeones FC - Karboneh FC 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Zidane de bal onder controle te krijgen. Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Cansani onderschept slim de pass. Cansani schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Klungelig pakt Terrazas de bal. Terrazas geeft de bal voor. Klungelig pakt Hurtado de bal. Pellegrín rent richting de bal. Pellegrín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bizera verovert de bal door een tackle van achteren. Bizera geeft een hoge lob. Fassio rent richting de bal. Cansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansani draait met de bal, schiet en ... Guinovart bokst de bal weg.

37e minuut.
Garzón speelt de bal door. Landívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Landívar geeft een hoge lob. Pellegrín rent richting de bal. Pellegrín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Campeones FC - Karboneh FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Campeones FC 63%, Karboneh FC 37%.
Super Campeones FC - Karboneh FC 0:2

57e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft een lange en hoge pass. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta geeft een hoge lob. Tenorio kopt de bal weg. Guinovart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Dutra de bal onder controle te krijgen. Cansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansani draait met de bal, schiet en ... Zidane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Brian heeft problemen om de bal te vangen. Amaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cansani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cansani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Galasso is nu in balbezit. Amaro verovert de bal door een tackle van achteren. Amaro geeft de bal voor. Pellegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrín schiet op doel. Mutter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Campeones FC - Karboneh FC 0:3

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenorio met een snelle inworp. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guardia verovert de bal door een tackle van achteren. Guardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Campeones FC - Karboneh FC 1:3

84e minuut.
Zidane geeft de bal voor. Amaro heeft problemen om de bal te vangen. Galasso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amaro wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Campeones FC - Karboneh FC 2:3

87e minuut.
Bizera geeft een lange en hoge pass. Daar is Zabaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata met een sublieme pass. Landívar is nu in balbezit. Landívar geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Campeones FC 49%, Karboneh FC 51%.
Super Campeones FC - Karboneh FC 2:3