Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Bella Vista FERRO DE MONTEVIDEO
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Segredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Segredo passt de bal in één keer door. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uberti heeft problemen om de bal te vangen. Uberti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Arjona speelt de bal door. Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sum passt de bal in één keer door. Uberti is nu in balbezit. Uberti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Bella Vista - FERRO DE MONTEVIDEO 1:0

9e minuut.
Cardaccio speelt de bal door. Muller is nu in balbezit. Uberti rent richting de bal. Uberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Bella Vista - FERRO DE MONTEVIDEO 2:0

14e minuut.
Taramasco onderschept slim de pass. Sum rent richting de bal. Sum passt de bal zonder na te denken. Uberti rent richting de bal. Uberti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Caprile geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jauregui de bal. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardaccio rent richting de bal. Cardaccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sum kopt de bal weg. Nader bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauzarot maakt een afschuwelijke overtreding. Lauzarot krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cardaccio rent richting de bal. Cardaccio met een sublieme pass. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz speelt de bal door. Cardaccio met een sublieme pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Bella Vista 43%, FERRO DE MONTEVIDEO 57%.
CA Bella Vista - FERRO DE MONTEVIDEO 2:0

67e minuut.
Roth is nu in balbezit. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth geeft een hoge lob. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uberti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Taramasco is nu in balbezit. Taramasco geeft de bal voor. Sum rent richting de bal. Sum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Bella Vista - FERRO DE MONTEVIDEO 3:0

84e minuut.
Daar is Arjona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muller rent richting de bal. Muller passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vega met een harde bal richting middenveld. Arjona kopt de bal weg. Uberti is nu in balbezit. Uberti haalt uit met een fantastische trap. Lopilato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Bella Vista 37%, FERRO DE MONTEVIDEO 63%.
CA Bella Vista - FERRO DE MONTEVIDEO 3:0