Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karboneh FC Defe
Normal Tactiek Juanchi
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 34
weak Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Pellegrín rent richting de bal. Sosa Recho verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa Recho passt de bal met de wreef. Everaert rent richting de bal. Everaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. Richter probeert naar een medespeler te passen. Everaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Guinovart speelt de bal door. Richter kopt de bal weg. Everaert rent richting de bal. Everaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Richter speelt de bal door. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán probeert naar een medespeler te passen. Everaert is nu in balbezit. Everaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Fassio de bal. Olmedo speelt de bal door. Everaert rent richting de bal. Everaert schiet op doel. Guinovart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - Defe 0:1

43e minuut.
Šurbat passt de bal met de wreef. Richter is nu in balbezit. Richter met een sublieme pass. Everaert is nu in balbezit. Everaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karboneh FC 76%, Defe 24%.
Karboneh FC - Defe 0:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobylas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Richter speelt de bal door. Everaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaert schiet op doel. Guinovart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šurbat neemt de hoekschop. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter probeert naar een medespeler te passen. Everaert is nu in balbezit. Everaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Richter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arévalo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zidane trapt de bal weg van het doel. Sosa Recho kopt de bal weg. Klungelig pakt Zapata de bal. Everaert is nu in balbezit. Everaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - Defe 0:2

81e minuut.
Klungelig pakt Terrazas de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo speelt de bal door. Everaert is nu in balbezit. Everaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - Defe 0:3

85e minuut.
Gaitán schiet op doel. Daar is Fassio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zidane de bal onder controle te krijgen. Guinovart bokst de bal weg.

85e minuut.
Zidane geeft een hoge lob. Daar is Waghorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa Recho speelt de bal door. Šurbat kan de bal niet met de borst controleren. Šurbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karboneh FC - Defe 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karboneh FC 76%, Defe 24%.
Karboneh FC - Defe 0:4