Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal Club Nacional de Futsal
la serruchadora Tactiek spide8
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 53
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoimaru met een snelle inworp. Šróba geeft een hoge lob. Chery maakt een snoekduik en kopt de bal. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 0:1

18e minuut.
Şoimaru met een sublieme pass. Střihavka is nu in balbezit. Grzybiński maakt een afschuwelijke overtreding. Grzybiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Střihavka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru passt de bal zonder na te denken. Chery rent richting de bal. Chery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 0:2

26e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal met de wreef. Šróba speelt de bal door. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Šróba speelt de bal door. Chery rent richting de bal. Szczepek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczepek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Szczepek verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru probeert naar een medespeler te passen. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šróba de bal. Šróba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Buitenspel voor Chełmiński. Goede buitenspelval van de verdediging. Mutsch neemt vlug de vrije trap. Střihavka kopt de bal weg. Chery rent richting de bal. Chery schiet op doel. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka passt de bal met de wreef. Chery is nu in balbezit. Chery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Orliński heeft problemen om de bal te vangen. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Střihavka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chery kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rey bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bertolini rent richting de bal. Chery onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczepek. Chery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şoimaru wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chery zijn tegenspeler op de grond. Chery krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Isaksson geeft de bal voor. Bertolini rent richting de bal. Chery onderschept slim de pass. Chery schiet op doel. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 0:3

45e minuut.
Mutsch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šróba bereikt de bal nog maar net als eerste. Šróba passt de bal in één keer door. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 55%, Club Nacional de Futsal 45%.
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 0:3

50e minuut.
Mutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński onderschept slim de pass. Isaksson met een sublieme pass. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Chery is nu in balbezit. Bertolini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Janvion de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 1:3

62e minuut.
Surowiec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ott de bal. Ruggi speelt de bal door. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 2:3

65e minuut.
Şoimaru geeft een hoge lob. Bertolini is nu in balbezit. Chery verovert de bal door een tackle van achteren. Chery draait met de bal, schiet en ... Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 2:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoimaru met de inworp. Šróba geeft de bal voor. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru onderschept slim de pass. Şoimaru met een sublieme pass. Střihavka rent richting de bal. Střihavka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chełmiński rent richting de bal. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec geeft een hoge lob. Janvion heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Şoimaru met de inworp. Šróba geeft de bal voor. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 2:5

86e minuut.
Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Šróba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczepek. Szczepek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Daar is Střihavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Střihavka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chery heeft problemen om de bal te vangen. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bertolini de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 62%, Club Nacional de Futsal 38%.
Atlético Arsenal - Club Nacional de Futsal 2:5