Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meme y Vali Club Nacional de Futsal
Normal Tactiek spide8
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 48.6
adequate Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Zelinka met een sublieme pass. Dačić rent richting de bal. Telesca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telesca krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dogaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ott geeft een lange en hoge pass. Chery is nu in balbezit. Klungelig pakt Chery de bal. Chery draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Střihavka rent richting de bal. Střihavka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cirilo probeert de bal aan de voet te houden. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozkoparan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tozkoparan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dačić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelinka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Badana kopt de bal weg. Klungelig pakt Shchiolkin de bal. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dačić met een sublieme pass. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka passt de bal met de wreef. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap. Loco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mendivil geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dogaru de bal onder controle te krijgen. Drėgūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossa rent richting de bal. Drėgūnas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zelinka is nu in balbezit. Střihavka is nu in balbezit. Tozkoparan begaat een overtreding. Tozkoparan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Střihavka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Landa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mendivil is nu in balbezit. Manzi verovert de bal door een tackle van achteren. Manzi probeert naar een medespeler te passen. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meme y Vali 66%, Club Nacional de Futsal 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meme y Vali - Club Nacional de Futsal 0:0

47e minuut.
Zelinka onderschept slim de pass. Zelinka probeert naar een medespeler te passen. Střihavka is nu in balbezit. Chery rent richting de bal. Chery schiet op doel. Loco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dačić kopt de bal weg. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka passt de bal zonder na te denken. Chery rent richting de bal. Chery draait met de bal, schiet en ... Loco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Landa verovert de bal door een tackle van achteren. Landa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Telesca de bal. Dačić geeft een lange en hoge pass. Chery maakt een snoekduik en kopt de bal. Loco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Chery rent richting de bal. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka passt de bal met de wreef. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel. Loco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meme y Vali - Club Nacional de Futsal 0:1

69e minuut.
Střihavka rent richting de bal. Střihavka passt de bal zonder na te denken. Chery rent richting de bal. Chery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meme y Vali - Club Nacional de Futsal 0:2

73e minuut.
Střihavka draait met de bal, schiet en ... Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi geeft een lange en hoge pass. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap. Loco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Landa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi geeft een lange en hoge pass. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ott kopt de bal weg. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery passt de bal in één keer door. Střihavka rent richting de bal. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Landa controleert de bal met de borst. Manzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dogaru. Dogaru krijgt een gele kaart. Manzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crossa met een snel genomen vrije trap. Chery springt en kopt de bal. Loco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka haalt uit met een fantastische trap. Loco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meme y Vali - Club Nacional de Futsal 0:3

85e minuut.
Dačić onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zelinka de bal. Zelinka passt de bal in één keer door. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Loco trapt de bal weg van het doel. Dačić kopt de bal weg. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Landa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oliva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meme y Vali 74%, Club Nacional de Futsal 26%.
Meme y Vali - Club Nacional de Futsal 0:3