Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer olimpi Atlético Arsenal
Normal Tactiek la serruchadora
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Nurmberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surowiec met een snelle inworp. Chełmiński controleert de bal met de borst. Chełmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:1

11e minuut.
Gard is nu in balbezit. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena passt de bal in één keer door. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński schiet op doel. Perrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:2

15e minuut.
Ruggi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer is nu in balbezit. Urferer geeft een lange en hoge pass. Chełmiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Surowiec kopt de bal weg. Britez is nu in balbezit. Araújo Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... Nurmberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Araújo Pena de bal. Ruggi rent richting de bal. Ruggi passt de bal met de wreef. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Faral met een sublieme pass. Quercini is nu in balbezit. Quercini geeft de bal voor. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Ruggi de bal. Semperena is nu in balbezit. Ruggi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruggi geeft de bal voor. Chełmiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Urferer heeft problemen om de bal te vangen. Urferer passt de bal met de wreef. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena heeft problemen om de bal te vangen. Araújo Pena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribera is nu in balbezit. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Härkälä probeert de bal met de borst te controleren. Ruggi rent richting de bal. Ruggi speelt de bal door. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mydło probeert naar een medespeler te passen. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer geeft de bal voor. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer olimpi 72%, Atlético Arsenal 28%.
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:4

47e minuut.
Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Härkälä is nu in balbezit. Härkälä met een sublieme pass. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Perrone met een sublieme pass. Härkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gordillo. Gordillo krijgt een gele kaart. Härkälä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadek met een snel genomen vrije trap. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński schiet op doel. Perrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:5

54e minuut.
Inworp. Surowiec met een snelle inworp. Orliński rent richting de bal. Orliński speelt de bal door. Urferer geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chełmiński springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena passt de bal in één keer door. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński schiet op doel. Perrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:6

59e minuut.
Ribera geeft een lange en hoge pass. Surowiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Quiroz de bal. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Perrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:7

60e minuut.
Klungelig pakt Faral de bal. Ruggi rent richting de bal. Ruggi passt de bal zonder na te denken. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gard geeft een lange en hoge pass. Urferer geeft een hoge lob. Chełmiński springt en kopt de bal. Araújo Pena is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urferer neemt de hoekschop. Daar is Ruggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:8

66e minuut.
Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Nurmberg probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urferer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araújo Pena springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mydło kopt de bal weg. Daar is Semperena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:9

68e minuut.
Ruggi passt de bal in één keer door. Gard bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena met een sublieme pass. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena geeft een hoge lob. Chełmiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:10

72e minuut.
Orliński is nu in balbezit. Orliński geeft een lange en hoge pass. Chełmiński probeert de bal met de borst te controleren. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... Perrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:11

74e minuut.
Villalba met de inworp. Britez bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec speelt de bal door. Klungelig pakt Ruggi de bal. Ruggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Surowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orliński is nu in balbezit. Faral maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Faral moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Faral schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński geeft een lange en hoge pass. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena schiet op doel. Ribera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nurmberg geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mydło de bal onder controle te krijgen. Härkälä rent richting de bal. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nurmberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surowiec met een snelle inworp. Klungelig pakt Chełmiński de bal. Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Perrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:12

82e minuut.
Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Britez met de inworp. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perrone probeert wanhopig de bal te grijpen. Ribera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:13

86e minuut.
Urferer passt de bal met de wreef. Britez is nu in balbezit. Ruggi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruggi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ribera is nu in balbezit. Araújo Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo Pena met een sublieme pass. Chełmiński rent richting de bal. Chełmiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Perrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:14

88e minuut.
Urferer met een snelle inworp. Klungelig pakt Härkälä de bal. Härkälä met een sublieme pass. Daar is Ruggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggi haalt uit met een fantastische trap. Perrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer olimpi 91%, Atlético Arsenal 9%.
Bayer olimpi - Atlético Arsenal 0:14