Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal Meme y Vali
la serruchadora Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 36.3
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


6e minuut.
Orliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec speelt de bal door. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Urferer onderschept slim de pass. Urferer geeft een hoge lob. Xhaxhka kopt de bal weg. Araújo Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruggi is nu in balbezit. Xhaxhka verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek onderschept slim de pass. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szczepek is nu in balbezit. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie passt de bal in één keer door. Drėgūnas rent richting de bal. Drėgūnas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Surowiec speelt de bal door. Klungelig pakt Ruggi de bal. Ruggi met een sublieme pass. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Orliński is nu in balbezit. Orliński probeert naar een medespeler te passen. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński verovert de bal door een tackle van achteren. Orliński geeft een lange en hoge pass. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Meme y Vali 1:0

32e minuut.
Chełmiński draait met de bal, schiet en ... Araújo Pena heeft problemen om de bal te vangen. Shchiolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mendivil is nu in balbezit. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec passt de bal zonder na te denken. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Araújo Pena schiet op doel. Badana probeert de bal aan de voet te houden. Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Ruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 28%, Meme y Vali 72%.
Atlético Arsenal - Meme y Vali 1:0

47e minuut.
Daar is Torino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggi rent richting de bal. Torino onderschept slim de pass. Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Shchiolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec geeft de bal voor. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Telesca is nu in balbezit. Araújo Pena onderschept slim de pass. Araújo Pena passt de bal met de wreef. Ruggi rent richting de bal. Ruggi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Badana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urferer met de inworp. Araújo Pena is nu in balbezit. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Meme y Vali 2:0

62e minuut.
Araújo Pena speelt de bal door. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drėgūnas is nu in balbezit. Drėgūnas draait met de bal, schiet en ... Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mydło verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek geeft de bal voor. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Meme y Vali 3:0

70e minuut.
Pavel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Xhaxhka onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Surowiec zal de hoekschop nemen. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Meme y Vali 4:0

82e minuut.
Daar is Urferer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urferer passt de bal zonder na te denken. Araújo Pena rent richting de bal. Araújo Pena haalt uit met een fantastische trap. Loco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - Meme y Vali 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 33%, Meme y Vali 67%.
Atlético Arsenal - Meme y Vali 5:0