Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Nacional de Futsal Bayer olimpi
spide8 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 17.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Střihavka onderschept slim de pass. Střihavka passt de bal met de wreef. Manzi rent richting de bal. Zelinka met een sublieme pass. Dačić geeft een hoge lob. Perrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Zelinka geeft de bal voor. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Střihavka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chery legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 1:0

9e minuut.
Ott rent richting de bal. Ott geeft de bal voor. Ribera met een sublieme pass. Chery rent richting de bal. Chery schiet op doel. Perrone bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Střihavka rent richting de bal. Střihavka draait met de bal, schiet en ... Perrone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Střihavka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 2:0

14e minuut.
Quercini rent richting de bal. Dačić onderschept slim de pass. Dačić passt de bal in één keer door. Chery rent richting de bal. Chery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 3:0

17e minuut.
Zelinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelinka probeert naar een medespeler te passen. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka verovert de bal door een tackle van achteren. Střihavka draait met de bal, schiet en ... Perrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap. Perrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 4:0

22e minuut.
Semperena rent richting de bal. Chery verovert de bal door een tackle van achteren. Ribera rent richting de bal. Chery onderschept slim de pass. Chery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nurmberg de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 5:0

23e minuut.
Gard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dačić met de inworp. Střihavka rent richting de bal. Střihavka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 6:0

28e minuut.
Dačić met een sublieme pass. Střihavka rent richting de bal. Střihavka passt de bal in één keer door. Daar is Chery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chery schiet op doel. Perrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Britez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chery rent richting de bal. Chery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Britez met een harde bal richting middenveld. Quercini kopt de bal weg. Semperena probeert de bal aan de voet te houden. Chery is nu in balbezit. Chery draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Britez de bal. Manzi rent richting de bal. Manzi passt de bal met de wreef. Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka schiet op doel. Perrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dačić zal de hoekschop nemen. Nurmberg kopt de bal weg. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Perrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Střihavka rent richting de bal. Chery rent richting de bal. Chery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 7:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Britez onderschept slim de pass. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Manzi probeert naar een medespeler te passen. Chery is nu in balbezit. Chery passt de bal in één keer door. Střihavka rent richting de bal. Střihavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 12%, Bayer olimpi 88%.
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 8:0

52e minuut.
Daar is Střihavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Střihavka passt de bal zonder na te denken. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap. Perrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 9:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perrone trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Semperena de bal. Chery rent richting de bal. Chery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal met de wreef. Chery is nu in balbezit. Chery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 10:0

62e minuut.
Manzi probeert naar een medespeler te passen. Chery heeft problemen om de bal te vangen. Semperena is nu in balbezit. Chery onderschept slim de pass. Chery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 11:0

64e minuut.
Daar is Dačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačić speelt de bal door. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 12:0

68e minuut.
Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Chery kopt de bal weg. Střihavka rent richting de bal. Střihavka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 13:0

71e minuut.
Klungelig pakt Chery de bal. Semperena rent richting de bal. Zelinka rent richting de bal. Chery is nu in balbezit. Chery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 14:0

86e minuut.
Semperena bereikt de bal nog maar net als eerste. Střihavka verovert de bal door een tackle van achteren. Střihavka speelt de bal door. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Nacional de Futsal 25%, Bayer olimpi 75%.
Club Nacional de Futsal - Bayer olimpi 14:0