Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANYA32 Naranja Mecáninca FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Zanchetta de bal. Reznik rent richting de bal. Zanchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetta schiet op doel. Klungelig pakt Ciz de bal. Poggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Arandia is nu in balbezit. Hernández onderschept slim de pass. Hernández speelt de bal door. Cranchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranchi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Reznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik is nu in balbezit. Zanchetta rent richting de bal. Zanchetta schiet op doel. Poggio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik haalt uit met een fantastische trap. Poggio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Naranja Mecáninca FC 0:1

40e minuut.
Zanchetta geeft een lange en hoge pass. Formeliano is nu in balbezit. Arbiza rent richting de bal. Formeliano onderschept slim de pass. Formeliano draait met de bal, schiet en ... Poggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramírez is nu in balbezit. Reznik verovert de bal door een tackle van achteren. Reznik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Formeliano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANYA32 56%, Naranja Mecáninca FC 44%.
MANYA32 - Naranja Mecáninca FC 0:1

54e minuut.
Inworp. Rognoni met de inworp. Cranchi rent richting de bal. Cranchi geeft een hoge lob. Reznik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Naranja Mecáninca FC 0:2

62e minuut.
Reznik rent richting de bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik onderschept slim de pass. Zanchetta is nu in balbezit. Zanchetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
León geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacchetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arandia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Amurrio is nu in balbezit. Montecinos verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Arandia is nu in balbezit. Arandia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Formeliano met een snelle inworp. Zanchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetta met een sublieme pass. Reznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANYA32 - Naranja Mecáninca FC 0:3

87e minuut.
Arbiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbiza begaat een overtreding. Arbiza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANYA32 53%, Naranja Mecáninca FC 47%.
MANYA32 - Naranja Mecáninca FC 0:3