Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odontologia Club Nacional de Futbol 33
433 plus Tactiek 451
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.1 gemiddelde waardering 23.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Giovani is nu in balbezit. Giovani passt de bal met de wreef. Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier haalt uit met een fantastische trap. Celsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odontologia - Club Nacional de Futbol 33 1:0

10e minuut.
Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro probeert naar een medespeler te passen. Viñas rent richting de bal. Carrier onderschept slim de pass. Carrier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Carrier rent richting de bal. Mora onderschept slim de pass. Bahamontes verovert de bal door een tackle van achteren. Declercq rent richting de bal. Declercq haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Taškić verovert de bal door een tackle van achteren. Taškić passt de bal zonder na te denken. Sponge is nu in balbezit. Sponge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odontologia 41%, Club Nacional de Futbol 33 59%.
Odontologia - Club Nacional de Futbol 33 1:0

51e minuut.
Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria geeft een hoge lob. Declercq heeft problemen om de bal te vangen. Saldaña rent richting de bal. Saldaña geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hrutka kopt de bal weg. Daar is Taškić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taškić met een sublieme pass. Declercq rent richting de bal. Declercq haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caillot komt het veld opgelopen. Gloor komt het veld opgelopen. Eyzaguirre komt het veld opgelopen. Eremia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Beheregaray is nu in balbezit. Hrutka rent richting de bal. Hrutka met een sublieme pass. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro met een sublieme pass. Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier schiet op doel. Saldaña probeert de bal aan de voet te houden. Celsi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odontologia 31%, Club Nacional de Futbol 33 69%.
Odontologia - Club Nacional de Futbol 33 1:0